Betrouwbaar, kennis van zaken en snelle levering

Voor de 2e keer cilinders besteld en weer een uitstekende ervaring. Twijfelde tussen een paar cilinders en na een belletje wist ik precies wat de voor- en nadelen waren van de verschillende producten. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Kwaliteit, niet duur en zeer snelle levering

Voor 23.59 besteld is ook ècht de volgende dag geleverd. Zelfs de 5 extra sleutels die bijgemaakt moesten worden, werden samen met de Nemef cilinder geleverd door een koerier. Inmiddels 3 keer besteld bij slotenwereld.nl en 3 keer zeer tevreden. Voor mij geen ander meer.

Alles volgens verwachting

Ik ben zeer tevreden over mijn 6 cilinders met dezelfde sleutel. Het werkt zoals beloofd en is geleverd op de aangegeven termijn. Het vervangen van de cilinders is ook een klusje van niets..

Snelle levering volgens verwachting

Diverse bouwmarkten geprobeerd, allen konden niet leveren. Na wat googelen kwam ik bij Slotenwereld.nl terecht. Zeer eenvoudig bestellen en product is conform de verwachting.

Goede service, prima kwaliteit.

Bestellen ging heel makkelijk, ook het nabestellen van 3e gelijk sluitend slot ging heel prima.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Aanrader!

Supersnelle levering, duidelijke productinformatie en ruim aanbod.

Zeer snelle levering van cilinders.

Goede en duidelijke info wat betreft cilinders. Na bestelling zeer snelle levering. Goed product cilinder sloten van het merk Nemef.

Precies zoals verwacht

zeer makkelijke en duidelijke website. Binnen 10min de complete bestelling gedaan.

Duidelijke website en productinformatie

Duidelijke website en productinformatie, bestelling was binnen 2 dagen in huis

De opdracht van de bestelling was correct uitgevoerd

Snel, goed en netjes

Snel geregeld, goede service en netjes bezorgd

Gewoon goed

Alles wat ik besteld heb keurig netjes geleverd , goede kwaliteit prijs verhouding. De passing ook goed dok tevreden.

Goede webshop

Goede website die duidelijk en overzichtelijk is. Ook de levering is buitengewoon snel en goed. Top ga zo door.

Prima service en levertijd.

Top service!

TOP en ZEER SNELLE service! Op woensdag specifieke DOM-cilinders besteld, aangegeven dat ik er haast mee had en ze de andere week op donderdag graag wilde hebben, op zaterdag (3 dagen na de bestelling!!) stond alles op de stoep, kortom; SNEL en TOP geregeld!

Super snel geleverd en goede support

Goed en snel geregeld allemaal. Had de verkeerde sloten besteld en kon deze zonder problemen omruilen. Wel elke slot 5 euro duurder omdat ik langer slot nodig had

Precies wat je nodig hebt

6 gelijksluitende cylindersloten besteld incl. Slotkasten allemaal verschillende. Binnen 4 dagen geleverd en exact geleverd helemaal top.

Snel en goed

Makkelijk in het bestellen van gelijksluitende cilinders. En voor ons erg prettig de volgende dag in huis.

Snel, vriendelijk en behulpzaam.

In de avond laat een bestelling gedaan, de volgende ochtend gebeld ivm niet ontvangen van een mail bevestiging. Ik had gekozen voor levering bij ophaalpunt, maar niet goed gelezen dat het een dag extra kan duren. Medewerker was supervriendelijke en stuurde direct alsnog de mail en dacht behulpzaam mee Om het afleveradres toch te veranderen. Hierdoor supersnel alsnog de verwachte dag in huis. Ook bezorging erg goed over te spreken. Echt een aanrader.

Prima sloten en goed bereikbaar

Setje van 5 gelijksluitende sloten besteld en ontvangen. Het duurde een paar dagen langer dan ik verwacht had. Wellicht kwam dat door de vakantietijd. Daarover heb ik gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan. Aanbevolen (ook voor de scherpe prijs!)

Dubbel gevoel

Hier is eigenlijk alles mee gezegd. Ik moest 3 sloten hebben en kreeg daarbij 9 sleutels maar moest er 10 hebben. Nadat dit was ingevoerd gaf mijn winkelmandje en later ook mijn factuur aan dat er een extra sleutel op stond. ik ging er dus vanuit dat deze er al bij kwam en niet meer hoefde te bestellen . het stond er overduidelijk . '1 extra sleutel' Weliswaar gratis, maar het staat er op. krijg ik een lullig antwoord dat dit het computersysteem is. Iedereen die mijn factuur leest geeft aan dat ik een extra sleutel zou moeten krijgen. Dan hadden ze er duidelijk 0 sleutels moeten zetten en niet 1! Dit was de 1e beoordeling . Binnen een uur kreeg ik ineens wel een reactie dat ze me tegemoet kwamen. Wat eerst onmogelijk was. Ze hebben sorry gezegd en de sleutel geleverd . Ik heb van een hele slechte beoordeling een gemiddelde gemaakt maar het voelt heel dubbel. Dus een beoordeling zegt weinig maar om je gelijk te halen werkt het wel. Allemaal heel dubbel dus.

Snelle levering voor maatwerk, lage prijzen.

4 cilinders besteld, waarvan 3 verschillende (wel gelijksluitend) Volgens mij stond er iets van een week levertijd voor. Dag erna gebeld, dat ze zich verontschuldigden maar vanwege een wijziging bij de fabriek was de cilinderknop vertraagd. Het zou 2 werkdagen langer duren. De bestelling was echter nog steeds binnen een week binnen. Prima service, verzendsnelheid en prijzen.

Gevraagde ook geleverd.

De bestelling was snel, maar levering was een dag langer dan op de site vermeld. Wel alles goed verpakt en geleverd

Mijn cylinder was niet leverbaar

Mijn cylinder was niet leverbaar maar was blijkbaar uit Duitsland. En dat hebben ze opgevraagd en geregeld. Top service

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs