Goed en snel !

Goed, snel en zoals afgesproken

Precies wat je wilt

Ik heb 6 telescopische raamuitzet geleiders besteld en precies geleverd waar ik om had gevraagd. Tevens nog goedkoper als bij de bouwmarkt waar ze uitverkocht waren. Bedankt slotenwereld!

Zeer snelle en nette service.

Na een set van 6 gelijk sluitende sloten te hebben besteld (die er heel snel waren met “red je pakketje”) nog een slot bij besteld die er er de volgende dag alweer was. Super service!

Kwaliteit producten en after sales

Zeer goede ervaring, ook als er een keer iets mis gaat met een leverancier. Het probleem wordt snel en correct afgehandeld. Ik kan dit bedrij alleen maar aanbevelen als zeer betrouwbaar en correct.

Lekker snel, top geregeld

De dag voor vakantie begaf de driepuntsluiting van mijn voordeur het. Zo wil je niet op vakantie. Kwart voor zes gechat met slotenwereld, iets over zes pas de bestelling rond kunnen krijgen, in de chat nog even gevraagd of deze nog gelijk mee kon. Diezelfde avond nog een persoonlijk berichtje dat ze het slot, ondanks de late bestelling, met spoed hebben verstuurd. De volgende dag ontvangen, gemonteerd en op vakantie. Dat stukje extra aandacht was mij veel waard en heeft me met een gerust gevoel laten vertrekken. En dan hebben ze nog hele scherpe prijzen ook! Kan ze alleen maar van harte aanbevelen.

veel keuze, deskundig en prima prijzen

Op de website is veel keuze en de helpdesk geeft snel antwoord. Bestelling was binnen 2 dagen in huis.

Goed product, goede afhandeling, levering later dan verwacht

De website is duidelijk, het aankoop proces is simpel en verloopt prima. Hoewel een levertijd van 2 tot 5 werkdagen werd aangegeven heb ik, mede door vertraging bij de bezorger, mijn bestelling later ontvangen dan gehoopt. Maar de sloten zijn inmiddels geinstalleerd en zijn prima.

Prima website. Duidelijke uitleg.

Mooi en snel geleverd

Mooie opruiming sleutelbos, 1 sleutel voor alle deuren.

Goede prijs, netjes, snel

Goede prijs, netjes afgeleverd. Ook telefonisch bereikbaar!

Keurig en snel geleverd zeker een aanrader

Geweldige service na een foute bestelling van mijzelf

Heb Op de website een driepuntslot besteld voor mijn voordeur. Dit slot moest besteld worden en ik werd daar netjes van op de hoogte gehouden via e-mail. Na de levering kwam ik erachter dat dit een tuindeur slot was(kruk bediend) en ik heb een cilinder bediend slot nodig. Dit had ik zelf niet goed besteld. Heb toen gebeld en verteld wat er was. Medewerker vroeg of ik hier een mailtje over wilde sturen. Zo gezegd, zo gedaan! Zonder moeite en zeer vriendelijk is nu het juiste slot voor mij besteld en kan ik het omwisselen zodra het nieuwe slot bij slotenwereld.nl binnen gekomen is. Echt goede service, ben heel blij. Fantastisch, ik beveel zeker Slotenwereld.nl aan. THANKS! En nee! ik ben geen relatie van dit bedrijf, maar echt een heel erg tevreden klant.

Top bedrijf met superservice!

Ik heb hele goede ervaringen met Slotenwereld. Ze hebben mij zeer goed geholpen bij mijn bestelling.

Goede ervaring

Zeer goede website, makkelijk navigeren Groot aanbod, prettig te woord gestaan door medewerkers bij navraag levertijd. Goede prijzen

Snel en goed

Dinsdagavond besteld, werd woensdagochtend al geleverd, woensdagmiddag de scharnieren van onze deuren vervangen. Dus, snel en goed.

Ongekende service

Ondanks dat ik door mijn foute beoordeling een verkeerd type cilinderslot besteld had, heeft Slotenwereld zonder meer prijs mijn fout hersteld. Top service!! Na onze verbouwing zal ik bij dit bedrijf al onze cilindersloten bestellen.

Uitstekend verkooper

Ik heb mijn bestelling geplaatst op zondag en dit werd bezorgd op dinsdag (door DPD koerier). De kwaliteit van het deurbeslag is zeer goed.

Gelijksluitende cylinder besteld en binnen een week geleverd!

Gelijksluitende cylinder besteld en binnen een week geleverd voor een prima prijs met 3 extra sleutels!

Extra cilinder gelijksluitend binnen paar dagen geleverd.

Snelle levering, duidelijke website.

Duidelijke, overzichtelijke website, breed assortiment, besteld, volgende dag juist en netjes geleverd.

Snelle verzending en goede producten

Zeer snelle verzending. Standaard veel sleutels. Geleverd zoals besteld. Helemaal goed!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen en levering op tijd

Snelle en goede levering

Sloten ‘s avonds besteld en de volgende avond in huis. Goed verpakt

Snel geleverd, geen antwoord op adviesvraag.

Sloten en beslag is snel geleverd en tegen scherpe prijs. Op een vraag met rappel om te adviseren over beslag voor mijn garagedeur heb ik tot dusver geen antwoord gekregen

Woensdag avond besteld, donderdagavond afgeleverd. De vier cilinders had ik binnen een kwartier gemonteerd, overigens een fluitje van een cent. Buren attent gemaakt op deze site!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs