Snel geleverd, geen antwoord op adviesvraag.

Sloten en beslag is snel geleverd en tegen scherpe prijs. Op een vraag met rappel om te adviseren over beslag voor mijn garagedeur heb ik tot dusver geen antwoord gekregen

Woensdag avond besteld, donderdagavond afgeleverd. De vier cilinders had ik binnen een kwartier gemonteerd, overigens een fluitje van een cent. Buren attent gemaakt op deze site!

Kundig advies en bijzonder goede service. Ze komen hun afspraken na en doen wat ze beloven. Tegenwoordig echt bijzonder.

Uitstekende service

Ik had wat moeite met uitzoeken van het voordeurslot en had zelf wel al cilinders bij elkaar gezocht. Gebeld en via de chat op de PC een link gekregen naar een slot waar de cilinders al bij zaten als pakket... Mijn dank was groot...Vrij snelle levering.

Goede kwaliteit, goede service en snelle levering

Wij hebben hier nieuwe cilinders besteld voor onze sloten. Er is veel keuzemogelijkheid met de juiste prijs voor elke wens. Na het bestellen werd er snel geleverd. Helaas waren wij 1 cilinder vergeten te bestellen maar kon deze alsnog worden nageleverd passend bij de andere cilinders. Erg blij mee!

uitstekende service

Sleutels bijbesteld die bij andere slotenwinkels 2x duurder waren. Levering was zeer snel. Net nog 3 sleutels erbij besteld voor de familie

Prima cilinders precies zoals gehoopt.

Prima cilinders precies zoals gehoopt.

Prima sloten, zit wel relatief veel speling op de draaiknop

Bedankt, sloten zien er goed uit, maten in orde. Het enige wat me opviel is dat de draaiknop (binnenzijde) wel wat speling heeft, zit dus een beetje aan de losse kant zeg maar. Ik weet niet of dat zo hoort, maar ik meld het even.

Snel, goede telefonische service

Top geregeld, kon nog telefonisch adres wijzigen.

Makkelijk te bestellen, klantenservice neemt contact op indien er mutaties zijn.

Goede service, snelle levering (ondanks dat ze mijn product nog niet binnen hadden). Prijzen voor de knoppen mogen wel wat lager. Daarom 4 sterren.

Precies geleverd zoals ik heb opgegeven .

Precies wat ik nodig had , snelle levering en een degelijk cilinder . Ik ben heel dik tevreden , blij dat ik slotenwereld vond op internet .

Rommelige service

Voor twee woningen totaal 10 sloten besteld. Bij de levering zijn diverse fouten gemaakt. Bij nabellen werd eea wel direct nagezonden maar pas na initiatief van de klant. Daarnaast hebben wij 2,5 maand op twee cilinders moeten wachten voordat deze geleverd konden. Dit stond nergens op de site vermeld en hier kwam ik pas achter nadat ik ze had gebeld.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Perfect!

Ik schrok in eerste instantie van de prijs, maar goede waar is z'n geld waard. Wat een perfect en degelijk slot! En ook nog eens uitermate goed verpakt. Hulde voor Slotenwereld.nl

Goede prijs en snelle levering

Niets aan toe te voegen.

Geen klantenservice

Ik had drie sleutels besteld met verzendig tijd van 3 dagen volgens website beschrijving. Echter na 6 dagen is de besteling nos steeds niet toegekomen. Contact opgenomen met slotenwereld. Ik kreeg gewoon antwoord : Het is heel druk. Beter geen belofte doen of artikel ontvang je na één week. De kwaliteit van bestelde produkt kan ik nog niet beoordelen, gezien product nog niet ontvangen.

Geweldige service

Na bestelling bleek ik de verkeerde maten doorgegeven te hebben. Aanpassing was geen enkel probleem. Cilinders de volgende dag in huis. Klant is koning blijkt wel.

Snel besteld en snel gekregen

Met gemak een extra sleutel bij kunnen bestellen. Snel geleverd.

voldoende

heb wat langer moeten wachten op de sloten dan aangegeven. maar eenmaal binnen bij slotenwereld was het snel afgeleverd. goede prijs verhouding voor de kwaliteit die je krijgt. top.

Goede prijs voor prima kwaliteit

Blij met mijn bestelde sloten. Verzending duurde wel langer dan verwacht (verzonden 11 dagen na bestelling, bezorging 2 dagen later).

Mijn bestelling is perfect zials omschreven, wel iets langer moeten wachten op de bestelling maar gezien de omstandigheden ... Zal zeker nog aankopen hier

Zondags besteld en op maandag binnen. Top service.

Bereikbaar , serviceminded, vlotte verzending

Bereikbaar , serviceminded, vlotte verzending

Fantastisch gewoon, vandaag besteld morgen in huis. Het was vrij laat dat ze leverden (21.40). Maar je hebt het wel in huis Top!

Snel, goed voor een prima prijs!

Snel, goed voor een prima prijs!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs