Betrouwbaar

3 gelijksluitende cilinders gekocht keurig verpakt en hele goede communicatie met de vervoerder track & Tracé tot aan de deur op de minuut af zelfs 5 min voor bezorging nog een berichtje gekregen Top!!!

Goed deurbeslag voor voordeur

snelle levering... wel wat vertraging bij de bezorgdienst door de corona crisis

Helemaal geweldig

Snelle levering goede service

Snelle en goede service

Ondanks leveringsprobleem bij leverancier een snelle oplossing gevonden

Snel en compleet geleverd

Mijn ervaring met slotenwereld.nl is zeer positief. Mijn vragen via de website werden snel en duidelijk beantwoord. En mijn bestelling werd ook snel geleverd. Top!

Jullie hebben mijn bestelling perfect afgehandeld echter de bezorging door DPD was dramatisch. Ik heb 6 dagen moeten wachten voordat DPD het pakket leverde. Dit na 3 dagen thuisblijven omdat ze iedere keer een bericht stuurden dat die dag geleverd zou worden maar helaas kwamen ze steeds niet. Uiteindelijk 6 dagen na hun 1 e bericht hebben ze geleverd. Ik heb al meerdere klachten over DPD gehoord dus ik zou jullie adviseren een andere koerier te kiezen. Het is beter voor jullie eigen service.

Snel en makkelijk om te bestellen. Ook snel geleverd.

Snel en duidelijk

Wij wouden alle verschillende sloten in ons huis vervangen voor 1 type met 1 cilinder. Deze vraag hebben we gesteld en we kregen snel antwoord. Sloten besteld en binnen een paar dagen waren deze bij ons.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Geen verbeterpunten

Nette prijs, goede afhandeling, telefonisch goed bereikbaar. Geen klachten.

Alles was prima in in orde en netjes op tijd geleverd

goede produkten, snelle levering, juiste prijs

Erg goed en super snelle levering. Mooie produkten.

Top kwaliteit, snel geleverd

Duidelijke site, 's avonds besteld en de volgende avond met duidelijke T&T geleverd. Volgende keer zeker weer hier bestellen.

Prettig geholpen

Na wat problemen met de idealbetaling die ik niet kon openen super geholpen door Erik van de klantenservice

Duidelijke site, vlotte levering.

Een vraag die ik had werd, via de chat, duidelijk beantwoord en daardoor kon ik het artikel in de juiste maat bestellen.

Duidelijke website

Duidelijke website/ scherpe prijzen en snelle levering

goed maar duur die verzendkosten

snelle levering. Jammer dat je op een klein bedrag zoveel verzend kosten moet betalen 1/3 van aankoop prijs

Vlotte levering en goed bereikbaar.

Bestelling geplaatst, via mail een vraag erover gesteld en binnen een dag antwoord. Levering zoals aangegeven op de website. Cilinders goed verpakt en compleet. Erg tevreden en zeker aan te raden.

Deurbeslag

Deurbeslag besteld super eerst daar over gebeld daarna opgehaald . Niks was te veel voor hun legde alles goed uit over wat ik nodig had gewoon super !!!

Duidelijk, kwaliteit en snel

De website is erg duidelijk ook voor leken. Zonder problemen de juiste cilinderslot besteld. Snel geleverd! Prima bedrijf. Aanrader.

goede service en snelle levering

een cilinder slot besteld, veel keuze op de website, snelle levering en prima kwaliteit spul.

super service

ik heb 4 gelijk sluitende cilinders besteld alle 4 waren verschillende maten en 1 cilinder met draaiknop ik dacht zou zeker wel 5 werkdagen duren ivm verschillende maten maar de volgende dag stond een coureur netjes op afstand heel vriendelijk met bedrijfskleding pakje had hij al voor de deur weggelegd. ook sms service als coureur onderweg is en 5 min voor aankomst weer een sms. website is ook heel gebruikelijk alles is duidelijk uitgebreid keuze van maten en soorten.

Prima, proactief gereageerd toen bestelde item langere besteltijd had

Sloten besteld waarbij een onderdeel voorlopig niet leverbaar was. Keurig mail gekregen met vergelijkbaar slot. Ander slot besteld en netjes geleverd

Duidelijke website, goede prijsstelling en correcte levering

5 DOM sloten waarvan één special (gekleurd Alt Deutsch en knop). Aangegeven dat levertijd 2-3 weken zou zijn door de special. En..... na 3 weken en 2 dagen keurig geleverd via pakketdienst. Vriendelijke klantenservice! Dus een aanrader!

Snelle levering. Juiste product en zeer gunstige prijs.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs