Duidelijke website en snelle levering

Goede ervaring, 3 cylinders besteld op vrijdagmiddag en zaterdagochtend in huis

zeer behulpzaam problemen netjes opgelost.

Ik had problemen met een cilinder. Tweemaal terug geweest iedere keer netjes geholpen totdat probleem opgelost was. Goede service.

Zeer scherpe prijzen en snel geleverd

Gewoon top, voor herhaling vatbaar.

Juiste materiaal, snelle levering. Alles klopt

Groot assortiment, goede prijzen, duidelijke website, snelle en voorspelbare levering. We zijn zeer tevreden.

Compleet assortiment, concurrerende prijzen, snelle service (ook igv retour), makkelijk zaken doen.

Veel keus en zeer Snelle levering

Alles naar wens

Ruime keuze, goede uitleg en goed geprijsd.

Op de site goede uitleg gekregen waar je op moet letten bij het bestellen van deurbeslag. Snel geleverd en alles pest perfect. Prijs is ook voordeliger in vergelijking met andere sites.

Nuki plus m&c cilindersloten is geen goede combinatie.

De m&c sleutel moet worden verzaagd om passend te maken voor de Nuki. Vereist handigheid en geduld. Hou daar rekening mee!

Goede service, groot assortiment, snelle levering

Super snel geleverd wat ik besteld heb.

Hele maal top, sneller kan haast niet

perfecte service!

perfecte service! Zelfs toen we iets verkeerd besteld hadden was de service top! sloten waren de volgende dag al geleverd. Erg tevreden!

Snelle levertijd

Smiddags besteld. Volgene ochtend in huis

Uitstekende service

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Groot aanbod voor een goede prijs.

Pakketje tot nu toe niet ontvangen.

Ik heb tot nu toe mijn pakket nog steeds niet ontvangen.

Kundig telefonisch advies, snelle levering, top product

Tijdens een telefonisch contact vriendelijk en kundig te woord gestaan. Op basis daarvan product besteld. Mooi product, voor andere functie toegepast dan bedoeld, vandaar het telefonisch contact. Maar dat gaat prima.

Prima levering

Goede prijs, bliksemsnelle levering en perfecte kwaliteit.

Zeer tevreden over slotenwereld.nl

Wij hadden 3 cilindersloten nodig met alle 3 verschillende maten . Zeer eenvoudig in te vullen op de site . En het bestellen ging ook gemakkelijk. En 2 dagen later al in huis . Ik raad dit bedrijf zeker aan ! Top service.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Top leverancier! Goede kwaliteit, goed verpakt en snelle bezorging. Niets op aan te merken.

Fijne webshop/ bedrijf

Diverse sloten besteld met verschillende maten. Goed en snel geleverd. Dit wat je hoopt van elk bedrijf.

Zeer snelle nalevering

Ik had twee extra sloten besteld met een binnen draaiknop en dus dezelfde sleutel als ik al in huis had. Binnen drie dagen geleverd, dus zeer tevreden!

Snelle en goede levering

Duidelijke site. En zeer snelle en goede levering. Ook goed op de hoogte gehouden van de status van de levering.

Snelle communicatie, levering perfect volgens afspraak

9 gelijksluitende cilinders besteld van verschillende lengtes. 1 Maat was precies uitverkocht maar al wel onderweg. Dit werd me telefonisch gemeld binnen 30 minuten na plaatsen van de order. Levering zou dan ook niet de volgende dag (zaterdag) maar op woensdag worden gelverd. Op mijn verzoek nog 1 dag uitgesteld en alles inderdaad netjes op donderdag geleverd gekregen. Top geregeld!

Snel, correct en aantrekkelijk geprijsd

Enkele kopijen van een sleutel besteld. Vlotte bestelling. Snel geleverd. Keurig geprijsd. En de sleutels doen wat ze moeten doen ;-)

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs