Geweldige service na een foute bestelling van mijzelf

Heb Op de website een driepuntslot besteld voor mijn voordeur. Dit slot moest besteld worden en ik werd daar netjes van op de hoogte gehouden via e-mail. Na de levering kwam ik erachter dat dit een tuindeur slot was(kruk bediend) en ik heb een cilinder bediend slot nodig. Dit had ik zelf niet goed besteld. Heb toen gebeld en verteld wat er was. Medewerker vroeg of ik hier een mailtje over wilde sturen. Zo gezegd, zo gedaan! Zonder moeite en zeer vriendelijk is nu het juiste slot voor mij besteld en kan ik het omwisselen zodra het nieuwe slot bij slotenwereld.nl binnen gekomen is. Echt goede service, ben heel blij. Fantastisch, ik beveel zeker Slotenwereld.nl aan. THANKS! En nee! ik ben geen relatie van dit bedrijf, maar echt een heel erg tevreden klant.

Top bedrijf met superservice!

Ik heb hele goede ervaringen met Slotenwereld. Ze hebben mij zeer goed geholpen bij mijn bestelling.

Goede ervaring

Zeer goede website, makkelijk navigeren Groot aanbod, prettig te woord gestaan door medewerkers bij navraag levertijd. Goede prijzen

Snel en goed

Dinsdagavond besteld, werd woensdagochtend al geleverd, woensdagmiddag de scharnieren van onze deuren vervangen. Dus, snel en goed.

Ongekende service

Ondanks dat ik door mijn foute beoordeling een verkeerd type cilinderslot besteld had, heeft Slotenwereld zonder meer prijs mijn fout hersteld. Top service!! Na onze verbouwing zal ik bij dit bedrijf al onze cilindersloten bestellen.

Uitstekend verkooper

Ik heb mijn bestelling geplaatst op zondag en dit werd bezorgd op dinsdag (door DPD koerier). De kwaliteit van het deurbeslag is zeer goed.

Gelijksluitende cylinder besteld en binnen een week geleverd!

Gelijksluitende cylinder besteld en binnen een week geleverd voor een prima prijs met 3 extra sleutels!

Extra cilinder gelijksluitend binnen paar dagen geleverd.

Snelle levering, duidelijke website.

Duidelijke, overzichtelijke website, breed assortiment, besteld, volgende dag juist en netjes geleverd.

Snelle verzending en goede producten

Zeer snelle verzending. Standaard veel sleutels. Geleverd zoals besteld. Helemaal goed!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen en levering op tijd

Snelle en goede levering

Sloten ‘s avonds besteld en de volgende avond in huis. Goed verpakt

Snel geleverd, geen antwoord op adviesvraag.

Sloten en beslag is snel geleverd en tegen scherpe prijs. Op een vraag met rappel om te adviseren over beslag voor mijn garagedeur heb ik tot dusver geen antwoord gekregen

Woensdag avond besteld, donderdagavond afgeleverd. De vier cilinders had ik binnen een kwartier gemonteerd, overigens een fluitje van een cent. Buren attent gemaakt op deze site!

Kundig advies en bijzonder goede service. Ze komen hun afspraken na en doen wat ze beloven. Tegenwoordig echt bijzonder.

Uitstekende service

Ik had wat moeite met uitzoeken van het voordeurslot en had zelf wel al cilinders bij elkaar gezocht. Gebeld en via de chat op de PC een link gekregen naar een slot waar de cilinders al bij zaten als pakket... Mijn dank was groot...Vrij snelle levering.

Goede kwaliteit, goede service en snelle levering

Wij hebben hier nieuwe cilinders besteld voor onze sloten. Er is veel keuzemogelijkheid met de juiste prijs voor elke wens. Na het bestellen werd er snel geleverd. Helaas waren wij 1 cilinder vergeten te bestellen maar kon deze alsnog worden nageleverd passend bij de andere cilinders. Erg blij mee!

uitstekende service

Sleutels bijbesteld die bij andere slotenwinkels 2x duurder waren. Levering was zeer snel. Net nog 3 sleutels erbij besteld voor de familie

Prima cilinders precies zoals gehoopt.

Prima cilinders precies zoals gehoopt.

Prima sloten, zit wel relatief veel speling op de draaiknop

Bedankt, sloten zien er goed uit, maten in orde. Het enige wat me opviel is dat de draaiknop (binnenzijde) wel wat speling heeft, zit dus een beetje aan de losse kant zeg maar. Ik weet niet of dat zo hoort, maar ik meld het even.

Snel, goede telefonische service

Top geregeld, kon nog telefonisch adres wijzigen.

Makkelijk te bestellen, klantenservice neemt contact op indien er mutaties zijn.

Goede service, snelle levering (ondanks dat ze mijn product nog niet binnen hadden). Prijzen voor de knoppen mogen wel wat lager. Daarom 4 sterren.

Precies geleverd zoals ik heb opgegeven .

Precies wat ik nodig had , snelle levering en een degelijk cilinder . Ik ben heel dik tevreden , blij dat ik slotenwereld vond op internet .

Rommelige service

Voor twee woningen totaal 10 sloten besteld. Bij de levering zijn diverse fouten gemaakt. Bij nabellen werd eea wel direct nagezonden maar pas na initiatief van de klant. Daarnaast hebben wij 2,5 maand op twee cilinders moeten wachten voordat deze geleverd konden. Dit stond nergens op de site vermeld en hier kwam ik pas achter nadat ik ze had gebeld.

Snelle en goede service

Snelle en goede service