Duidelijke site snelle levering

Een heel duidelijke website en snelle levering. Prima aanrader!

Bestelling snel en goed afgeleverd

Sloten zijn goed te definieren

Meedenken is altijd prettig

Sloten op vrijdag besteld via de website met extra voor levering s'avonds. Word ik gebeld door de medewerker of het niet handig is om de levering op zaterdag overdag te laten bezorgen, in plaats van maandagavond. Top service!

Servicegericht en klantgericht

Prettige winkel, volgt bestellingen en acteert pro-actief. Hierin onderhouden ze persoonlijk contact. Advies voor anderen!

Snelle levering en goede service.

Onze bestelling werd snel en correct geleverd. Toen er een artikel ontbrak, werd dat na telefonisch contact de volgende dag bezorgd.

Mooi spul

Goede site, veel uitleg bij de verschillende artikelen, duidelijk geschreven, normale prijzen. Veel betaalopties, snelle levering, juiste inhoud en goed verpakt. Zeer tevreden dus.

Ze doen wat ze zeggen

Samen met hun een sleutelplan ongesteld. Is vervolgens goed uitgevoerd.

Uitstekend!

Snel respons op communicatie, zeer vriendelijk, komt afspraken na, correcte en snelle levering van de bestelling.

Top service snelle levering

Goede service ,snelle reactie

Snel verstuurd, goede kwaliteit, alleen PostNL duurde lang met de uiteindelijke aflevering

Communicatie (i.e. updates van bestelling) is uitstekend, binnen no-time het product ontvangen. Deurslot is van prima kwaliteit.

Geweldige service

Precies het juiste product geleverd en ziet er mooi uit.

Na de bestelling ontving ik de volgende dag het nieuwe cilinderslot. Het vervangen van het slot vroeg wat extra werk omdat de sleutel van het oude slot ontbrak, maar met wat krachtwerk kon deze worden verwijderd. Zelfs met de verzendkosten was het slot zo'n 30% goedkoper dan bij een lokale bouwmarkt.

Snel en de goedkoopste

Wij hebben overal gezocht naar de Nemef cilinders. Prijze variëren van € 169,00 tot € 210,00 per set van drie. Aangezien de kwaliteit hetzelfde was, verwacht je dat er ergens verschil vindt in bijvoorbeeld service o.i.d. Niets is minder waar. Laagste in rijs en perfecte service. Zeer tevreden!!!!!

Goed advies, scherpe prijs, snelle levering. Top!

Een fijne site, Netjes te woord gestaan en goed advies gekregen, Scherpe prijs (ik denk de voordeligste aanbieding) Levering snel en volgens afspraak. !

top aankoop

scherpe prijs no nonsense zoals het hoort +++

Prima geregeld

Kan niet beter

Goede levering

Voor ons nieuwe huis nieuwe sloten besteld. De levertijd was een stuk langer dan vermeld maar na een telefoontje goed geïnformeerd over de gang van zaken. Dik tevreden.

Snelle afhandeling en levering.

Vlotte levering en goede omruilservice

Ik had een onjuiste draairichting opgegeven. Het artikel werd binnen 2 dagen netjes omgeruild zonder extra kosten.

Slechte communicatie

Op de website staat: voor 18 uur besteld, morgen in huis. Bij het artikel staat: 'direct leverbaar' en 'op voorraad'. Twee dagen later nog niks. Contact met klantenservice, zij geven aan dat het artikel bij de leverancier op voorraad is, en dus niet bij hen. Dezelfde dag zou ik nog een track & trace code krijgen voor verzending, maar geen code gezien. Nog maar weer een mail gestuurd, maar ben er nu al klaar mee. Ik had juist hier besteld vanwege spoed en de zogenaamde snelle levering. Nooit meer dus.

Super service

Zeer goed geholpen met het omruilen van verkeerd bestelde goederen

Fantastische webwinkel

Snelle levering en Slotenwereld doet niet moeilijk over b.v. achteraf betalen (afterpay)

Prima service en snel geleverd en ook nog de goedkoopste!

snel, vriendelijk en goede service

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs