Goed geholpen via telefoon en snel geleverd Top

Goede service en belooft is belooft

Zoals aangegeven tijdens de bestelling, is er geleverd.

Top! Zoals het hoort.

2 sleutels besteld en de volgende dag al binnen. Product zoals omschreven gekregen. Past perfect. Top.

Top en snel

Besteld en snel geleverd van mijn extra cilinder. Paste perfect.

redelijk tot goed

op mijn 1e email geen reactie. na telefonisch contact was alles binnen5 minuten geregeld!!!!

moeilijke sleutel met puntjes, gleufjes en gaatjes besteld, past gewoon.

Scherpe prijs en vriendelijk geholpen

Bestelling was bij de leverancier per abuis blijven liggen maar na een belletje door een medewerker toch nog de volgende werkdag bezorgd.

Zeer snelle afhandeling

Vlotte afhandeling

Redelijke prijzen enz

Redelijke prijzen.Snel opsturen.Goede website.Dus eigenlijk geen klachten.Sloten weet ik niet .Over 5 of meer jaar weet ik het wel!!!!!

Mooi gelukt

helemaal goed!

Fijn telefonisch contact, duidelijk antwoord op vragen, goede tips, scherpe prijzen: dit bedrijf doet eigenlijk alles goed. Zou er zo weer bestellen.

Fijne website en snelle levering en goede prijs

Fijne website en snelle levering en goede prijs

Zeer correct. Snelle service

Ik heb twee AXA kierstandhouders besteld die de volgende dag werden geleverd. Vanwege links en rechtsdraaiende ramen waren de aanwijzingen op de verpakking en website duidelijk en zorgvuldig.

Prima snelle service

Goede site

Duidelijk en behulpzaam

Prima klantenservice

Knop omzetten slot

Met een korte omschrijving draaiknop naar andere kant gezet van het slot ( Mul-T-400 ) goed en snel weer terug geleverd met alle info die nodig was.

Je wordt snel geholpen

Bedrijf denkt mee en zoek voor een snelle oplossing

zeer klantvriendelijk. Top!

Ik wilde de 1e bestelling laten annuleren voor andere sloten, gebeld om dit te laten omzetten en dezelfde dag weer gebeld om dit weer terug te draaien. Doordat de 1e bestelling nog niet was verzonden, was de omzetting geen probleem. Maar de behandeling die ik kreeg was TOP. Er bestaan toch nog verkopers/winkels, waar de klant nog koning is. TOP!

Snel, netjes

Precies zoals verwacht

top

snelle service top geregeld

Snel een set van 4 cilinder op maat ontvangen voor een goede prijs

Heb 4 cilinder van abus vela 1000 besteld met verschillende maten en allemaal gelijksluitend. Met een werkdag werden de cilinders verzonden en voor een scherpen prijs.

prima bedrijf

Mijn bestelling was binnen twee weken geregeld.

Uitstekend.

Goeie website. Heel overzichtelijk. Groot aanbod. Attent bij vragen. Snelle verzending.

Duidelijke site en goede kwaliteit en service

Duidelijke site en goede kwaliteit en service

Goede prijs en kwaliteit!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs