Prettig geholpen

Na wat problemen met de idealbetaling die ik niet kon openen super geholpen door Erik van de klantenservice

Duidelijke site, vlotte levering.

Een vraag die ik had werd, via de chat, duidelijk beantwoord en daardoor kon ik het artikel in de juiste maat bestellen.

Duidelijke website

Duidelijke website/ scherpe prijzen en snelle levering

goed maar duur die verzendkosten

snelle levering. Jammer dat je op een klein bedrag zoveel verzend kosten moet betalen 1/3 van aankoop prijs

Vlotte levering en goed bereikbaar.

Bestelling geplaatst, via mail een vraag erover gesteld en binnen een dag antwoord. Levering zoals aangegeven op de website. Cilinders goed verpakt en compleet. Erg tevreden en zeker aan te raden.

Deurbeslag

Deurbeslag besteld super eerst daar over gebeld daarna opgehaald . Niks was te veel voor hun legde alles goed uit over wat ik nodig had gewoon super !!!

Duidelijk, kwaliteit en snel

De website is erg duidelijk ook voor leken. Zonder problemen de juiste cilinderslot besteld. Snel geleverd! Prima bedrijf. Aanrader.

goede service en snelle levering

een cilinder slot besteld, veel keuze op de website, snelle levering en prima kwaliteit spul.

super service

ik heb 4 gelijk sluitende cilinders besteld alle 4 waren verschillende maten en 1 cilinder met draaiknop ik dacht zou zeker wel 5 werkdagen duren ivm verschillende maten maar de volgende dag stond een coureur netjes op afstand heel vriendelijk met bedrijfskleding pakje had hij al voor de deur weggelegd. ook sms service als coureur onderweg is en 5 min voor aankomst weer een sms. website is ook heel gebruikelijk alles is duidelijk uitgebreid keuze van maten en soorten.

Prima, proactief gereageerd toen bestelde item langere besteltijd had

Sloten besteld waarbij een onderdeel voorlopig niet leverbaar was. Keurig mail gekregen met vergelijkbaar slot. Ander slot besteld en netjes geleverd

Duidelijke website, goede prijsstelling en correcte levering

5 DOM sloten waarvan één special (gekleurd Alt Deutsch en knop). Aangegeven dat levertijd 2-3 weken zou zijn door de special. En..... na 3 weken en 2 dagen keurig geleverd via pakketdienst. Vriendelijke klantenservice! Dus een aanrader!

Snelle levering. Juiste product en zeer gunstige prijs.

Ondanks coroba tijd, is cilinder zeer snel.geleverd. Ook.de prijs was oké. Die was beduidend lager als andets online verkopers.

Snel, goedkoop

Slot besteld dat op veel plekken flink duur was, deze site was een stuk goedkoper, met snelle verzending, zelfs in Coronatijd. Heel fijn.

Goed te woord gestaan en snelle levering

In een woord geweldig!

Goed verzorgd

Het plaatsen van de order ging vlekkeloos door de eenvoudige werking van de site. De levering was op het aangegeven tijdstip Het apparaat zat goed ingepakt tegen beschadigingen

goede support en snelle levering

Telefonisch informatie gevraagd en gekregen , daarna bestelling geplaatst en snel ontvangen.

Aan te bevelen

De website is duidelijk en overzichtelijk. Er is voldoende keuze in sloten incl goede beschrijving. Had nog een aanvullende vraag gesteld per email, die binnen het uur werd beantwoord. Bestelling en betaling verliep soepel. Levering de volgende dag, zoals afgesproken

Snelle en correcte levering.

De Sloten waren er de volgende dag en ze waren snel te monteren.

Snel en correct geleverd.

Bestelling is snel en correct geleverd.

Super service

komen de afspraken na

Uitmuntend

Betrouwbare online winkel

Emails wordt netjes, snel en correct beantwoord door de klantenservice.

Fijne snelle bestelling en levering👍🏻

Fijne webshop duidelijk en helder

Gekregen wat ik bestelde

Ik heb mijn bestelling voor een goeie prijs en snel ontvangen. Top!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs