Gewoon in 1 woord Top

Scherpe prijzen en snel geleverd.

Betrokken en klantvriendelijk

2 Sloten besteld en werd daarna direct gebeld of het de bedoeling was dat deze niet-gelijksluitend waren? Zeer attent, een mens kan zich vergissen nietwaar? Er kwam alleen geen track-and-trace code (UPS) maar gelukkig was ik thuis toen de pakketdienst belde. Alles keurig verpakt en compleet.

Goed advies en snel geregeld

Goed advies en super snel geregeld. Snelle verzending en goede sloten!

Snelle reactie op vraag en snelle levering. Ook de prijs is netjes

Prima product en zeer snelle levering!

Snelle service!

Snelle en goede service!

Goede service en snelle levering

Goede en snelle service

goede service

Moet zeggen snel en alles goed geleverd. En ze staan je telefonisch goed te woord . Top

Ruime keus, vlotte bezorging, alles klopt.

prima service

Ze kwamen er bij de verzending achter dat er iets mis was gegaan. Bleven bellen totdat ze mij bereikt hadden om (met excuses) uit te leggen wat er aan de hand was en gaven meerdere opties aan om het op te lossen. Sloten waren uiteindelijk maar 1 dag later dan gepland in huis.

Goed werkende en passende cillinderslot

Duurde een klein weekje ivm maatwerk. Alles naar wens.

Duidelijke website en snelle levering

Goede ervaring, 3 cylinders besteld op vrijdagmiddag en zaterdagochtend in huis

zeer behulpzaam problemen netjes opgelost.

Ik had problemen met een cilinder. Tweemaal terug geweest iedere keer netjes geholpen totdat probleem opgelost was. Goede service.

Zeer scherpe prijzen en snel geleverd

Gewoon top, voor herhaling vatbaar.

Juiste materiaal, snelle levering. Alles klopt

Groot assortiment, goede prijzen, duidelijke website, snelle en voorspelbare levering. We zijn zeer tevreden.

Compleet assortiment, concurrerende prijzen, snelle service (ook igv retour), makkelijk zaken doen.

Veel keus en zeer Snelle levering

Alles naar wens

Ruime keuze, goede uitleg en goed geprijsd.

Op de site goede uitleg gekregen waar je op moet letten bij het bestellen van deurbeslag. Snel geleverd en alles pest perfect. Prijs is ook voordeliger in vergelijking met andere sites.

Nuki plus m&c cilindersloten is geen goede combinatie.

De m&c sleutel moet worden verzaagd om passend te maken voor de Nuki. Vereist handigheid en geduld. Hou daar rekening mee!

Goede service, groot assortiment, snelle levering

Super snel geleverd wat ik besteld heb.

Hele maal top, sneller kan haast niet

perfecte service!

perfecte service! Zelfs toen we iets verkeerd besteld hadden was de service top! sloten waren de volgende dag al geleverd. Erg tevreden!

Snelle levertijd

Smiddags besteld. Volgene ochtend in huis

Uitstekende service

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Groot aanbod voor een goede prijs.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs