Originele cilinder

Originele cilinder die goed werkt!

Snel en goede kwaliteit!

Snel en goede kwaliteit!

Prima en snel geleverd

Ruim assortiment en snel geleverd

Helemaal prima

Gevonden wat ik nodig had

Snel, correct, vriendelijk

Zie hierboven

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Snelle levering Nemef SKG** slot en deurschilden.

Prima ervaring bij bestellen en een snelle levering van het Nemef SKG** slot en deurschilden.

?

Had een extra gelijksluitende cilinder nodig, schrok wel van de prijs € 215 met een extra sleutel. Begin van het jaar nog 3 gelijksluitende cilinders gekocht ( zelfde type) voor € 189. Begrijp dat het extra kost om deze cilinder te maken, maar het prijsverschil is veel te groot. Rob.

Goed maar verzending kan beter.

Extra sleutels besteld voor mijn sloten thuis, werken perfect en prima op tijd geleverd. Echter worden ze niet discreet verstuurd, groot met tape "slotenwereld" erop. Maakt het inbrekers wel erg makkelijk als de postbezorger het pakketje achterlaat of uit de brievenbus laat steken.

Sloten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Klanten service is goed bereikbaar en staan je vriendelijk en kundig te woord

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Na een telefoontje waar mijn bestelling bleef, netjes en duidelijk antwoord wanneer ik het kon verwachten. Goed verpakt. Aanrader

Snel en goed!

Duidelijke site, bestelproces duidelijk en binnen de 4 dagen de bestelling thuis ontvangen. Aanrader!

Perfecte service

Ik had een paar extra (gecodeerde) sleutels nodig. Bestelproces heel eenvoudig en na 3 dagen geleverd. Zeer tevreden over deze service.

Gewoon goed. Iedere keer weer.

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Topkwaliteit.

Top contact en bestelling snel in huis.

Had sleutels nodig maar had daarbij nog wat vragen, via de mail waren deze echt snel beantwoord en had ik de sleutels de volgende dag al in huis. Super!

Zeer snelle en correcte levering

Ik heb een aantal gelijksluitende cilinders gekocht met afwijkende afmeting en daarop knopbediening en die zijn heel snel en correct gemaakt en waren snel in huis.

Goede prijs en snel in huis

Nemef sleutels met certificaat besteld en de volgende dag al in huis! In een fysieke winkel zou ik er 3 weken op moeten wachten en lag de prijs op €39,50 per sleutel. Nu 3 sleutels besteld voor €22.

Mooie duidelijke website. Snel reactie. Snel geleverd goed verpakt.

Snelle service en na 2 dagen in de bus

Via de site sleutels besteld. En daarna werd er gebeld en ik werd vriendelijk aangesproken dat we ons huisnummer hadden door moeten geven, wat ik vergeten had. Dit werd gedaan. 1 dag erna kreeg ik een melding van de post dat wij het pakketje hadden aangenomen , wat niet zo was. Dus terug gebeld naar Slotenwereld en hij vertelde dat ze hierover vaker belde, maar dat komt goed. En het is goed gekomen, want dag erna heb ik het via de post binnen gekregen.

Goede prijs, snelle levering.

Makkelijk, en snel

Cilinders zijn makkelijk te bestellen. Duidelijke beschrijving hoe je de cilinders moet opmeten. Binnen 2 dagen had ik de cilinders in huis.

Goede service!

Had snel nieuwe gelijksluitende cilindersloten nodig. Dezelfde dag kon ik deze nog afhalen in Berkel en Rodenrijs.

Weer 4 sleutels met sleutel nummer besteld. Snel en netjes geleverd. Alle sleutels werkten perfect

Net zoals vorige keer, heerlijk om zo'n bedrijf/webshop te hebben die gewoon doen wat ze beloven. Goede webshop. Goede info. Goede sleutels.

Goed geregeld en optijd geleverd

Goed en correct bestelling verzonden

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs