Goed advies, scherpe prijs, snelle levering. Top!

Een fijne site, Netjes te woord gestaan en goed advies gekregen, Scherpe prijs (ik denk de voordeligste aanbieding) Levering snel en volgens afspraak. !

top aankoop

scherpe prijs no nonsense zoals het hoort +++

Prima geregeld

Kan niet beter

Goede levering

Voor ons nieuwe huis nieuwe sloten besteld. De levertijd was een stuk langer dan vermeld maar na een telefoontje goed geïnformeerd over de gang van zaken. Dik tevreden.

Snelle afhandeling en levering.

Vlotte levering en goede omruilservice

Ik had een onjuiste draairichting opgegeven. Het artikel werd binnen 2 dagen netjes omgeruild zonder extra kosten.

Slechte communicatie

Op de website staat: voor 18 uur besteld, morgen in huis. Bij het artikel staat: 'direct leverbaar' en 'op voorraad'. Twee dagen later nog niks. Contact met klantenservice, zij geven aan dat het artikel bij de leverancier op voorraad is, en dus niet bij hen. Dezelfde dag zou ik nog een track & trace code krijgen voor verzending, maar geen code gezien. Nog maar weer een mail gestuurd, maar ben er nu al klaar mee. Ik had juist hier besteld vanwege spoed en de zogenaamde snelle levering. Nooit meer dus.

Super service

Zeer goed geholpen met het omruilen van verkeerd bestelde goederen

Fantastische webwinkel

Snelle levering en Slotenwereld doet niet moeilijk over b.v. achteraf betalen (afterpay)

Prima service en snel geleverd en ook nog de goedkoopste!

snel, vriendelijk en goede service

Supersnel

Goed geregeld! Volgende dag in huis zonder problemen.

Duidelijke website, alerte en vriendelijke klantenservice

Na het plaatsen van de bestelling werd ik nog gebeld door de klantenservice m.b.t. een extra update voor de levertijden en een alternatief product dat sneller leverbaar was.

Vriendelijk te woord gestaan

Prima service ik had zal een fout gemaakt in mijn bestelling en is gratis opgelost

Alles gaat snel

Erg tevreden! Snelle levering en snelle reactie op mailtjes. Helaas bleken de raamsloten niet op ons kozijn te passen, dus die hebben we moeten retourneren. Ook toen een mail gekregen dat de terugzending goed ontvangen was en het retourbedrag vlot ontvangen. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen!

Zelfs snelle reactie na werktijd

Deed ‘s avonds bestelling via de web-site. Bij het afrekenen ging er iets mis en kreeg een foutmelding. Binnen 5 minuten ging de telefoon en kreeg even later een link om andere wijze te betalen.👍🏼

Helaas niet op tijd geleverd

Kunnen nog niet oordelen over het product daar het nog steeds niet geleverd is. Meerdere klachten ingediend bij DPD. Misschien is een andere bezorgdienst aan te raden.

Zoals belooft

De sloten zijn snel en perfect geleverd!!!

Zoals het hoort

Perfect op maat, snelle levering, keurig verpakt. Cilinderslot bij bestaande sleutel laten maken, werd binnen een week bezorgd en past perfect.

Uitstekend...

Alles prima en vlot geregeld. Enigste minpunt is, wanneer je extra sleutel wilt hebben, gelijk meebestellen...anders vrij prijzig...per sleutel

Top service!!!!

Op de gok 4 gelijksluitende cilinders gekocht voor een klant. Deze bleken niet te passen, 1 telefoontje, direct goed advies en aan de bestelling werd gelijk begonnen en zou met 2 uur klaar zijn. Echter na 1 uur al bericht dat alles klaar was. Beter kan het niet!!

Prima kwaliteit!

De sloten werden snel geleverd, en exact zoals besteld.

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Even verwarrend dat onderdelen van verschillende leveranciers kwamen. Na telefonisch contact, was het snel opgelost

snelle en juiste levering/indien nodig produkt terug kunnen sturen

snelle juiste en levering

Berkelse Poort 27 A