Pluspunten

Zeer snel bestelling kunnen plaatsen en de volgende dag al geleverd, geweldig aan te bevelen

neen, niets op aan te merken, sneller dan dit kan het echt niet, hartelijk dank

Pluspunten

snelle levering, denken mee voor oplossingen. zeer aan te bevelen.

mailaanvraag is niet aangekomen bij hun (??), echter telefonisch werd dit snel opgelost (had een vraag over een slot)

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Supergoede service en snelle levering ondanks dat het in het buitenland was. Een aanrader.

Pluspunten

snelle reactie op offertevraag en perfect uitgewerkt slotenplan. Niet altijd evident een goede verhouding te vinden tussen prijs en kwaliteit. prijs voor slot is 1 zaak, prijs voor bijkomende sleutels kan soms het totaalplaatje plots veranderen. vlotte levering binnen aanvaardbare termijn van 2 weken voor speciaal maatwerk.

doe zo verder !!!

Pluspunten

Uitstekende communicatie. Bestelde slot had een lange levertijd maar in samenspraak met het bedrijf en prima alternatief aangeboden gekregen

Pluspunten

Top service sloten en kerntrek beslag besteld ik was alleen voor het kerntrek beslag aan de late kant deze moet namelijk voor 18.00 besteld zijn voor levering de volgende dag . Na een telefoontje zou de medewerker kijken of deze nog wat kon regelen en inderdaad dit is gelukt dus de volgende dag alles in huis .

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk. Supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering zelfs als er combinaties van cilinders wordt gevraagd om gelijksluitend te maken

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Heldere website. Levering snel en tegen een prima prijs.

Pluspunten

bestelling goed uitgevoerd

levertijd is langer dan aangegeven; er wordt ook geen bericht over verstuurd

Pluspunten

Zeer goede service na aankoop

Kan ik me na mijn ervaring met hen niet bedenken

Pluspunten

Positieve indruk van de professionele verzending van de bestelling. Dit in tegenstelling tot een concurrerende website die het deurbeslag in een plastic bag verstuurt en dus beschadigd (ingedeukt) aankomt.

Ondanks intensief zoeken ben ik er niet achter gekomen hoe de productvergelijking op de website functioneert.

Pluspunten

Top service!

Pluspunten

Goede informatie Snelle levering en ook nog gratis verzending

Pluspunten

ruim assortiment .op tijd leveren , goede prijsstructuur .

Pluspunten

Belletje gepleegd en binnen een uur waren ze er, ze hebben gekeken en gingen weg op spullen te halen en binnen een uur waren ze weer terug met alle spullen. Onwijs goed bedrijf!

Pluspunten

Bestelling geplaatst, betaald maar geen bevestiging email noch factuur ontvangen. Zelf maar gaan bellen hoe het met mijn bestelling was

Mochten er problemen zijn met de e-mails verstuur dan direct vanuit een ander e-mailadres de factuur n track en trace nummer. Blijkbaar is dit net teveel moeite naar de klant toe maar vergroot wel je betrouwbaarheid wat er nu niet was. Inmiddels een aantal dagen verder en werd opnieuw benaderd door Slotenwereld en uitleg gekregen waardoor het allemaal mis was gegaan. Goed om te weten nu dat dit bedrijf ook daadwerkelijk iets met onze negatieve review heeft gedaan en wij het zeer gewaardeerd hebben dat Slotenwereld de moeite heeft genomen dit op te lossen.

Pluspunten

Voordelige producten en vlotte levering. Goede after-sales.

Functionerende mail dat helaas een defect had tjjdens mijn bestelling.

Pluspunten

Goed meedenkend, goed advies, goed en tijdig geleverd.

Zo doorgaan en dicht bij de klant blijven.

Pluspunten

Supergroot assortiment en veel voorraad aan een goede prijs.

Een mailtje sturen wanneer het packet effectief is verzonden met daarin evt de track and trace code. Ik laat mijn pakketjes niet thuis leveren en ik had dus geen idee of mijn pakketje al geleverd was.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs