Gemakkelijk te bestellen

Goed geleverd

Snel en goed advies

Goede kennis van sloten en ik kreeg een eerlijk advies. Supersnelle levering van de sloten.

Website makkelijk ingericht. Bestellen is piece of cake. Volgende dag bestellen binnen.

Overzichtelijk bestelproces en snelle levering!

Deurbeslag werd snel geleverd! Helder bestelproces met accurate informatie over het product. Prima!!

supersnel

De bestelling werd snel in behandeling genomen en geleverd.

blij met mijn slot

goed geholpen meegedacht door verkoper goede montage door sympathieke monteur

Super snel geleverd en erg duidelijke website. Het bestellen ging erg makkelijk.

Sleuteltje kwijt van me postbus en volgende dag al in huis! Goede en snelle service waar ik tevreden over ben.

Snel en goed

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Snel en goed

Sleutel past perfect en snelle levering

Perfecte website voor alle sloten

Goede en snelle levering

Wordt netjes teruggebeld

Fijne overzichtelijke site met duidelijke informatie

Prima adres voor "ingewikkelde" sloten serie, als in niet overal dezelfde maatvoering maar wel gelijksluitend. Puntje van aandacht, halve (knop) cilinder krijgt geen sleutels mee. Dus bij een 4 cilinder 12 sleutel bestelling met een halve (knop) cilinder krijg je maar 9 sleutels. Wellicht is dat iets wat in het bestelproces verwerkt kan worden. Levertijd was door bovenstaande bij mij iets vertraagd, maar nog steeds snel en gelukkig in het aansluitende weekend zodat de cilinders er meteen in konden. Over het geheel zeker tevreden en bij een vergelijkbare situatie zal ik zeker terugkomen.

Snelle en juiste levering

Nabestelling sleutels

Gewoon goed zoals het behoort

Keurig netjes en snel. Goede informatie en veel keus.

Snel en goed

top service en goede communicatie!

Geweldige service slotenwereld.nl

Perfect geholpen

De producten komen heel snel aan zonder poesas. Al moet ik zelf wat langer wachten ivm export!!

Ik had een extra cilinder nodig. Het bestellen daarvan was een eitje. De website was duidelijk hoe dat gedaan kon worden en over de levertijd. Uiteindelijk werd het sneller geleverd dan eerder aangegeven. Volgende keer bestel ik hier weer.

Tot slot

De levering van het cilinderslot heeft wel een aantal dagen langer geduurd dan op de site wordt vermeld.

Scherpe prijs en goede service.

Exact wat ik zocht

Snelle levering! Bedankt!

Snelle service en uitstekend communicatie mbt orderbevestiging en levertijd

Snelle service en uitstekend communicatie mbt orderbevestiging en levertijd

De bestelde certificaatsleutels had ik op korte termijn nodig. Toen ik Slotenwereld hierover benaderde, hielden ze mij steeds op de hoogte. Prima persoonlijke service!

Snel en goed

Duidelijke omschrijving op de website, makkelijk te bestellen, levertijd werd nagekomen, kortom: zou er zo weer bestellen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs