Makkelijk bestellen en vlotte levering

Prima goede levering precies en passend. Alleen levering door bezorger wat problematisch wordt wel uur opgegeven maar dan zou de hele dag voor de computer moeten zitten. nu naar dagen eindelijk in depot kunnen ophalen. Houd er voortaan wel rekening mee. . Verder zeer tevreden.

Eindelijk gevonden

Apparte cilindermaat 25x50 is geworden 30x50 past goed.

Snel. Betaalbaar en goed

De sleutels waren goedkoper dan ik verwachtte, ze zijn snel bezorgd en passen allebei uitstekend.

Goed geregeld

goed bereikbaar, kennis van zaken en nagedacht over veiligheid

sloten tegen "redelijke prijzen"

vakkundig advies en snel geleverd

Gewoon goec

Mooie prijs en snel bezorgd

Bestelling niet compleet

Had set van 5 cylinders besteld met certificaat. Er miste één cilinder en het certificaat ontbreekt. Wel positief: snelle levering. Overzichtelijke site.

Alles keurig geregeld.

Ik had nog een foutje gemaakt met de bestelling en werd telefonisch benaderd, waarna mijn fout werd hersteld.

Keurig

Snel en compleet geleverd

top service

snelle respons op vragen, te gemoed komen aan specifieke pakjesbezorger en goede opvolging tijdens levering... top service

Correcte en snelle levering

Goede en duidelijke website

Snel, duidelijk, correct en nette prijs!

Website werkt goed, bestellen slotvarianten heel gemakkelijk. Zeer snelle levertijd maatwerk. En helder track/tracé proces. En de prijs nog scherpste ook. Kortom aanrader.

Perfecte samenwerking en snelle afhandeling van de order

Super goede service

Super goeie service

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Op de website kon ik goed uitzoeken welke cilinders ik nodig had en ook de juiste afmetingen voor gelijkluidende sloten. Erg duidelijke website met de juiste informatie

Beste prijs

Ik heb een groot aantal webshops bezocht en dit was de voordeligste. De bestelling werd vlot geleverd.

Snelle levering, goede prijs.

Duidelijke site met goede informatie over de produkten.

Snel en netjes!

Sleutels nabestellen was een fluitje van een cent. Prima!

snel en goed

keurig!

snel en goed

Snel en goed

Enorme keuze en goede uitleg

Goede informatie over veiligheidsklasse, duidelijke instructie hoe bestaand slot op te meten en daarna is de keuze vrij makkelijk en de levertijd supersnel. Extra bestelde sleutels worden direct meegeleverd. Zeg nou zelf": wat wil je nog meer?

Vlotte afhandeling en juiste product.

Goed geholpen, wel erg prijzig.

Zeer vriendelijk geholpen per telefoon

Zeer snelle levering van mijn cilindersloten in een dag in huis en goed passend op mijn sloten.

Gewoon Top!

Snelle levering en goed materiaal! Ben er blij mee

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs