Je krijgt wat je bestelt.

Het aantal emails over logistiek mag wel wat minder.

Compleet en snel geleverd

Cilinderset van 4st M&C gelijksluitende cilinders op maat en netjes geleverd. Op de site duidelijk overzicht en productuitleg cq productadvies.

Snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.

rapidité

Commandé la veille de Belgique et reçu le lendemain

Makkelijk te bestellen , betalen en snelle levering

Top !

Top !

Goed geholpen ook met verzending

Ik vond het goed dat ik persoonlijk ben benaderd m.b.t. de bestelling en verzending.

Snel en kwalitatief

Snel sleutels binnen en op tijd doorgeven.

Snelle afhandeling

Snelle service en goed contact bij bestelling

Prima webshop!

Snel geleverd en dat voor een aantrekkelijke prijs. Een aanrader wat mijn betreft.

Service is geweldig!

Top !!!!!

Snelle levering Telefonisch vriendelijk Gemakkelijke website In een woord top dus !!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Ik wilde nieuwe sloten met verschillende afmetingen. Bij Slotenwereld was dat heel makkelijk te bestellen, goedkoop en snel geleverd. Ideaal!

Prima webshop!

Goede cilindersloten tegen scherpe prijzen. Redelijk snel geleverd (Brussel, België)

Geduldig en deskundig advies, zeer snelle levering. Echt een aanrader.

Geduldig en deskundig advies, zeer snelle levering. Echt een aanrader.

Zie onderstaand

Vakkundige jongens,schakelen snel door,snel geregeld

Duidelijke shop, snelle levering!

Snelle levering van de bestelde sleutels. Sleutels passen perfect.

Scherpe prijzen. Snelle levering

Goed geregeld

Snel geleverd.

Snelle en betrouwbare levering

e

Uitstekend geholpen. Had per ongeluk een verkeerd slot besteld en dat werd gelijk opgemerkt zodat ik wel de juiste in huis kreeg!

Snel en goed!

Vriendelijk geholpen!

Komen goed over.

Vlotte dienst na verkoop. Levering duurt 2x langer dan voorgesteld. I.p.v. 5à10 werkdagen mag je 20 werkdagen rekenen. Voor mij was dit geen probleem, omdat het niet dringend was. Kwaliteit van de sleutel is perfect.

super, goede service

Ook al eerder besteld, verkeerd type. Kreeg keurig bericht dat ik een ander type moest bestellen, binnen een dag het betaalde bedrag retour. Service met een grote S.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs