Gewoon goed.

Gewoon goed

Scherpe prijzen, goede service

Een set gelijksluitende ABUS cilinders gekocht. Bij Slotenwereld de scherpste prijs en ze hebben me ook goed geholpen bij de vragen die ik had

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle service, goede prijs

Cilinders binnen 3 dagen in huis en voor een goede prijs

Duidelijke site, snelle levering, prima prijs/kwaliteit

Uitstekende service

Snelle levering en geweldige klantenservice.

Duidelijke website, nette prijzen, snelle levering

Duidelijke website met erg veel keuze voor een nette prijs. Wat ik bij de plaatselijke bouwmarkt niet kon krijgen was bij slotenwereld gewoon voorradig.

Snel en compleet geleverd wat besteld is

Erg goed

Zeer snel geleverd en cilinders werken prima ook met originele sleutels. Vriendelijk personeel!

Goed geregeld!

Wat een fijn contact en goede service. Ik ben helemaal tevreden en blij dat ik mijn huis weer in kon. Daarbij ook goed advies gehad over betrouwbare sloten.

Makkelijk sleutels nabesteld,snel geleverd.

Snelle levering na bestellen.

Goede cilinder en sleutels

Een knopcilinder en 2 sleutels gekocht die paste bij mijn huidige cilinders en sleutels. Precies geleverd volgens levertijd en ze passen prima. Aanrader!

Vriendelijk en vakkundig

Eén artikel van mijn bestelling was niet voorradig. Ik werd snel gebeld met de keuze naleveren of geld retour. Binnen drie dagen nageleverd. Uitstekend bedrijf.

Snelle en effectieve reactie

Sleutel bleek al een beetje verouderd. Tegen een klein bedrag meer kon de sleutel toch gemaakt worden. Waarvoor mijn dank.

Als volgens afspraak, prima

Goeie service snelle levering

Snelle service. 1 cilinder verkeerd geleverd kosteloos en snel een nieuwe gekregen

Goede service en zeer behulpzaam

Goed advies en hulp, leveringstijd was wel wat lang, 4 weken. Verder niets dan lof!!!!

CORRECT

CORRECT

Ze reageerden goed op vragen

Ik was erg dankbaar voor de behulpzame en snelle service.

Na mijn vraag te hebben ingevuld kreeg ik een snelle reactie waardoor ik de bestelling kon plaatsen. Binnen 4 dagen werd er geleverd. Fijn!

Perfecte service

Na 2 foutjes op rij van AXA heeft slotenwereld dit perfect en zonder problemen opgelost. Zeker een aanrader dus.

top contact met klantenservice

Snel op en neer met wat vragen om tot een juiste bestelling te komen. Kunnen bedrijven van leren.

Goed aanbod, scherpe prijzen, snelle levering. Top!

Goed, snel en goedkoopste

Goedkoopste die ik kon vinden en snel geleverd

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs