Vakkundig duidelijk snel

Super bedrijf, Netjes geleverd conform afspraak! Alles helemaal naar wens op maat gemaakt en de website is ook een feestje! Bedankt voor de goede en betrouwbare service

Kapot product maar goed gehandeld

Ik kreeg een kapot product geleverd en ze hebben het netjes opgelost door mijn geld terug te storten!

Werkt goed. Past uitstekend

Supersnel geleverd

Verpakking was te groot en sleutels en cilinders deels los in de overdoos. Was soort grabbelton om je bestelling bij elkaar te zoeken

Bestelde sleutel was de volgende dag al binnen

Snelle levering en communicatie

Bestelling snel geleverd. Ook de communicatie i.v.m. retourneren gaat zeer snel.

Gevraagde goederen werden snel geleverd, binnen één dag. Nalevering was ook perfect gerfegeld.

Prima bedrijf!

Sloten netjes geleverd, makkelijke website

goede service snelle levering

besteld en de volgende dag al in huis

Great price, fast shipping

Overall very happy, the only thing that I would love to see more is more information about security of the each lock (in detail information).

Je krijgt wat je bestelt.

Het aantal emails over logistiek mag wel wat minder.

Compleet en snel geleverd

Cilinderset van 4st M&C gelijksluitende cilinders op maat en netjes geleverd. Op de site duidelijk overzicht en productuitleg cq productadvies.

Snelle levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.

rapidité

Commandé la veille de Belgique et reçu le lendemain

Makkelijk te bestellen , betalen en snelle levering

Top !

Top !

Goed geholpen ook met verzending

Ik vond het goed dat ik persoonlijk ben benaderd m.b.t. de bestelling en verzending.

Snel en kwalitatief

Snel sleutels binnen en op tijd doorgeven.

Snelle afhandeling

Snelle service en goed contact bij bestelling

Prima webshop!

Snel geleverd en dat voor een aantrekkelijke prijs. Een aanrader wat mijn betreft.

Service is geweldig!

Top !!!!!

Snelle levering Telefonisch vriendelijk Gemakkelijke website In een woord top dus !!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Ik wilde nieuwe sloten met verschillende afmetingen. Bij Slotenwereld was dat heel makkelijk te bestellen, goedkoop en snel geleverd. Ideaal!

Prima webshop!

Goede cilindersloten tegen scherpe prijzen. Redelijk snel geleverd (Brussel, België)

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs