Kwaliteits sloten

Dit is de 3e keer dat ik sloten bestel met certificaat. Deze worden binnen een week geleverd en werken perfect. Kan alleen maar aanbevelen.

uitstekend

twijfelde toch even als niet technicus of ik de maten goed had genomen en na een telefonische check na de bestelling een duidelijk en correct antwoord! kon alles zelf goed monteren en alles paste precies. hele goede service, een nette prijs en spoedige aflevering na bestelling !

prima geregeld

op tijd en netjes verpakt

Speciale sleutel besteld binnen 5 werkdagen binnen top !!

Snelle reactie

1 week gewacht op de levering maar buiten schuld van jullie Oorzaak post nl

Snel en goed service

Snel levering en goed prijzen

Super service

Snelle levering en super service!

Prima levering en snel.

Goede keuze mogelijk en snelle levering

Snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Duidelijke website met veel informatie. Alleen bij de bestelling was het mij niet duidelijk dat, terwijl ik het bezorgadres en factuuradres al had ingevuld, ik nog een keer op het knopje bezorgadres moest drukken. De bestelling lukte toen niet en hij gaf niet duidelijk aan waar het probleem zat. Maar na een paar keer proberen lukte het alsnog.

Er is geleverd wat ik besteld heb. En het werkt zoals ik verwacht had.

Er is geleverd wat ik besteld heb. En het werkt zoals ik verwacht had.

Degelijk afgewerkt

Minpuntjes: montagebeschrijving boordiameter is onjuist. Bij de 55mm versie zitten 2 losse klinken met losse as, waardoor je aan de buitenzijde altijd een inbusboutje ziet. ( Ziet er minder netjes uit) Bij de 72 mm versie zit 1 klink vast aan de as zodat je aan de buitenzijde een strakke klink hebt.

Snel contact

Prima levering

4 stuks gelijksluitende cilinders. De Iseo cilinder zijn mooie producten met dito sleutels. Ideaal omkeerbaar en geen kartels meer in de broekzak

Makkelijk en snel.

Makkelijke/duidelijke site en snelle levering, perfect.

Super snel geleverd

Product is wat ik had verwacht, supersnel geleverd en ook veel goedkoper dan elders.

Mijn bestelling was correct en levering ook snel. Prima service!

Helemaal tevrede met het produkt

Absoluut goede sloten en uitstekende informatie. 1 min puntje, na vervoer vanuit en met touw van Ikea, snij ik altijd het touw door met mijn sleutel. Tot mijn teleurstelling moest ik naar binnen om schaar te halen. Met mijn nieuwe sleutel lukt dit voor geen meter. Misschien toch wat scherper maken?

Sleutels bij laten maken. Sleutels passen goed, draaien soepel en de volgende dag al in huis...

Alles goed.

Snel reactie en levering

Gewoon goed n snel geleverd

Overzichtelijke website, gemakkelijk om te bestellen, snel geleverd.

Ik weet niet wat er nog beter zou kunnen.

Snelle en eenvoudige manier van bestellen en de volgende dag geleverd. SUPER

Correcte behandeling Gemakkelijke site

Alles was goed.