Overzichtelijke site snelle levering !!

Overzichtelijke site snelle levering !!

Snel en goede prijzen

Ik ben erg tevreden over levertijd en prijs!

excelent

Was zelf vergeten opsturen te selecteren, met 1 berichtje netje opgelost. sleutels volgende dag in huis.

Goed product, snelle levering

Gelijksluitende cilinders besteld, mooi kunnen combineren met diverse maten, kleuren e.d.

Niet bijzonder.

Cilinders waar ik om gevraagd had hadden ze niet. Wel toegezegd dat ze geleverd zouden worden. Uiteindelijk alternatief gekregen. Kortom het heeft zo'n beetje 4 weken geduurd voordat ik ze had. Nu moet ik ze zelf plaatsen in nieuwe voordeur.

Doen wat beloofd wordt

Mijn bestelling, 2 iseo sleutels met sleutelcode binnen 2 dagen geleverd. Dik tevreden.

Eenvoudig bestellen en snelle bezorging

Ik had een cilinderslot en sleutels bijbesteld van een nf4 type. Het werd snel geleverd en het de sleutels en slot werken goed.

Betrouwbaar

Advies door deskundige en directe levering Fantastisch

Zeer snelle levering

Cilinder gemakkelijk bij te bestellen . Ook met knop. Goede prijs en snelle levering

Ik heb een slotcilinder besteld met gelijksluitende sleutel. Ben er superblij mee. Uitleg over de slotcilinder opties staan heel duidelijk op de website. Snel geleverd en ik werd goed up to date gehouden over de status van mijn bestelling

Belofte wordt niet nagekomen

Op de website van slotenwereld.nl staat vermeld dat als je voor 9 uur een gelijkluidende AXA cilinder besteld deze dezelfde dag wordt verzonden. Dit klopt niet. Nu bijna een week verder en nog steeds niets verzonden. Dit heeft er ermee te maken dat er maar 1 persoon bij AXA aanwezig is die dit kan. De anderen zijn op vakantie. Nick doet zijn best om dit te regelen maar AXA komt de afspraken niet na. Dus een week levertijd is echt reëler. Beter om dit dan ook zo te communiceren. Slotenwereld het is beter dat deze informatie van de website wordt gehaald. Nick is de enige die dit probeert op te lossen. Dus, 0 sterren maar omdat omdat Nick het probeert te regelen 2 sterren. Ik hoop dat mijn bestelling ooit nog gaat komen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Twee dagen na de bestelling was het geleverd. Perfecte kwaliteit.

Fff

Fff

Supergoede sloten snel geleverd

Snel geleverd fijne slotcylinders en goedkoopste met keersleutel!!

Top, snelle levering

Herel duidelijke website, meteen gevonden wat ik zocht. Prima kwaliteit en supersnelle levering

Prima! Snel levering, prima sloten

Nieuwe cilinders besteld voor alle deuren hetzelfde, volgende dag in huis. Wegens mijn eigen fout een verkeerde maat cilinder besteld. Deze werd keurig teruggenomen en de juiste maat retour gestuurd, allemaal binnen enkele dagen. Communicatie ging duidelijk en snel via e-mail.

Slecht

Op site was niet aangegeven dat zij geen levering deden in vakantie periode. Dus levering twee tot drie weken vertraagd.

Snelle levering en goede service

Zelfs bij een beetje domme fout van mijzelf qordt er meegedacht aan een oplossing

goed zoals hoort

snel service

Ook bij vragen werd ik adequaat geholpen. Prima.

Bij bestelling extra sloten en sleutels met code.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Top bedrijf, aanrader!!

van A tot Z goed geregeld!

Goed en snel

Snelle verzending en goed verpakte hoge kwaliteit sloten

een goede prijs voor goede cilinders

ruime keuze aan cilinders. duidelijk overzicht op de site. binnen enkele dagen het pakket ontvangen. mooi materiaal.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs