top service!

Zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Snel en behulpzaam

Ik had per ongeluk het verkeerde type cilinder geselecteerd, maar een medewerker nam snel contact met mij op omdat het sleutelnummer niet klopte met het type. Vlot aangepast, en daardoor netjes de juiste cilinder in huis.

Goede ervaring

Goede ervaring, alles past en is goed,super

Erg goede service en snelle levering. Ga op termijn nog meer bestellen. Ook telefonisch erg goed geholpen met vragen die ik had. In een woord top. Mvg Frank

Heb hier twee keer een bestelling gedaan en alles klopt: Bestelling compleet en goed Scherp geprijsd Netjes verpakt Op afgesproken datum ontvangen Verzendkosten zijn normaal Dus zoek niet verder

snelle levering en keurig advies

7 Cilinders besteld en geleverd de volgende dag in huis, advies gekregen.

Beste prijs/ kwaliteit. Snelle levering.

een cilinder besteld op maat met gelijksluitende sleutel de volgende dag al in huis

zeer snelle levering top

Eenvoudig sleutels bestellen

Overzichtelijke websites en ik kon vrij snel de sleutels bestellen en afrekenen. Snelle order verwerking en verzending maar de levering via de post duurde wel erg lang, bijna een week.

Gewoon zeer goed

Goed groot assortiment, scherp geprijsd, duidelijke website met voldoende uitleg, en prima en snelle afhandeling en verzending. Het bevestigingsmailtje na de bestelling duurde wat lang, daardoor even in verwarring of de bestelling goed was doorgekomen. Maar na een vraag in de chat werd dat heel snel bevestigd! Aanrader.

Gewoon goed

Goede prijs, goed product, bestelproces gemakkelijk. Geen 10 omdat de "belofte" van volgende dag leveren niet nagekomen is. Slechts 1 dag later geleverd is natuurlijk geen echte reden tot klagen...

Snelle levering en afspraken nagekomen

Snelle levering en afspraken nagekomen

Kwaliteit en scherpe prijs

Slotenwereld heeft een goede keuze in de betere deurcilinders. De prijs is scherp en de service mbt vragen en verzending is prima. Mijn bestelde Minos cilinders van M&C zitten inmiddels perfect gemonteerd.

Snel en correct

Zie boven

Heel laatgeleverd

Donderdags besteld en in de week later op woensdag wordt het tussen 19.15 en 21.45 uur bezorgd. Dinsdag gebeld dat ik het nog niet had, jullie vertelde mij dat PostNL het druk en weinig personeel heeft. Ik raad jullie dan ook aan om in het vervolg met een andere bezorgdienst te werken.

Beter kan niet

Net als bij eerdere bestelling weer alles prima geregeld. Nieuw cilinder op sleutelnummer na besteld. Slotenwereld is mijn vaste leverancier geworden.

Duidelijke site, snel geleverd

Gewoon goed

Goede service en kwaliteit voor een normale prijs

Fijne en overzichtelijke site, met snelle levering!

Fijne en overzichtelijke site, met snelle levering!

Top.

Snelle levering. Goede prijs. Alleen was de transporteur niet aan de deur geweest maar heeft het pakket bij het servicepunt afgeleverd

Degelijk: vlotte levering, alles netjes verzorgd

Uitstekende service en goede prijs/kwaliteitverhouding

Bestellen ging vlot, betalen gemakkelijk. Levering op afgesproken datum. Wat wil je nog meer?

Snelle levering met prima product.

Duidelijke site en snelle levering.

Makkelijker dan gedacht.

Berkelse Poort 27 A