Sterke service voor een goede prijs.

Binnen enkele dagen ontving ik de nieuwe cylinders langs de gekozen transporteur precies zoals afgesproken. Dan kan men alleen erg tevreden zijn.

Snel besteld en snel geleverd

Bestellen ging eenvoudig en de bestelling werd binnen de opgegeven levertijd geleverd.

Vriendelijk en snel geholpen

Ik werd vriendelijke en snel geholpen nadat ik twee verkeerde sloten van de vier had besteld .Die werden snel omgeruild.

Topservice

Ik had een verkeerde sleutel ontvangen omdat mijn sleutelcode verkeerd was gelezen (blijkbaar). Dit aangegeven per mail en binnen no-time kwamen er excuses en was een vervangende (juiste) sleutel al toegestuurd. Fouten maken kan en mag altijd. Dit erkennen en er naar handelen zouden meer bedrijven moeten doen! Bedankt voor jullie service!

Supersnelle levering

Super snel geleverd, alles top op orde

Zeer snelle service!

De extra sleutels voor nieuw slot werden heel snel geleverd en waren netjes verpakt. Aanrader.

Accuraat en snel

De bestelling is gemakkelijk en duidelijk. De levering is gelijk aan de bestelling. De bestelling wordt snel afgeleverd.

Sympathieke meedenkers, snelle levering, goeie prijs,

Portiekslot kapot ... dan wil je rap een nieuwe met 30 sleutels. Ze hadden de vorige bestelling van 2 jaar geleden nog paraat. We konden zelfs kiezen voor identiek slot, zoals in de andere portiek. Dát is meedenken!

Service zoals het ook behoort te zijn.

Na bestelling, gelijk een bevestiging en ook dat het geleverf wordt binnen 2 dagen. Dit is ook daadwerkelijk nagekomen.

Perfect geholpen

Perfect geholpen

super

top

Wel heel erg snel

We hadden nog twee extra sleutels nodig dus. Het bestellen via de website lukte niet maar een mailbericht werd per omgaande beantwoord, ook al was het ruim na kantoortijd. De bestelling via mail werd vlot opgepakt en zo snel geleverd dat ik me afvroeg of onze maatwerk sleutels niet gewoon op de plank lagen. Dat het niet zo werkt en echt op maat gemaakt wordt, is mij bekend hoor. Chapeau voor de vlotte levering. En ze werken perfect.

Onderdeel niet los leverbaar bij de fabrikant maar er is door een medewerker van slotenwereld een oplossing voor gevonden top alles werkt weer naar behoren bedankt

Goed en snel

Goed en snel

Reageert snel op mail, snelle levering, top geregeld!

Probleemloze, snelle levering

Alles top. Order wordt snel en probleemloos uitgevoerd. Alleen levering door DPD langzaam.

Zeer goede service

Snelle opvolging op vragen. Goede oplossing.

Alles vlot en netjes ontvangen

De bestelling was snel binnen. Alles naar wens gegaan

Snelle levering en uitstekende service.

De klantenservice is goed bereikbaar, de prijzen zijn eerlijk en de levering is snel.

Goede prijzen, ruim assortiment

Genoeg keuze in sloten, ook voor de set met gelijksluitende oplegslot en cilinders die ik nodig had.

top en snelle service

Nabestelling in twee dagen in huis.

Goed ervaring

Snel geleverd, iemand aan de lijn om vragen te beantwoorden, Top service !

goed advies, snelle levering

Regelmatig sloten besteld, altijd snel geleverd. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

Goede communicatie

Levertijd van de Nemef meerpuntsloten was bijna 2 maanden langer dan aangegeven, maar de communicatie daaromheen was wel transparant. Uiteindelijk is de order wel aangekomen, goed verpakt.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs