wederom top!

gemakkelijk bestellen en snelle verzending. wederom top!

Mooie prijzen, snelle levering

Het was makkelijk om een goede keuze van sloten te maken, de produktomschrijving was duidelijk. Levering was zoals beloofd.

Snel Goed goedkoop

Perfecte site duidelijk

Top sleutel geleverd

Top sleutel geleverd

Goede communicatie en snel geleverd

Niets op aan te merken

topservice

topservice

Geweldig en alles kan.

Had de verkeerde maat doorgeven geen probleem na een belletje. Kon nog gewoon veranderd worden. Ook de tweede keer dat ik belde binnen een half uurtje. Wederom geen probleem, snel in huis. En in slot gezet. Met vriendelijke groet, Rob.

Prima geholpen!

Ik ben mijn sleutelbos kwijtgeraakt en had binnen een paar dagen de meest essentiële sleutels weer in mijn bezit. Goed geholpen door Slotenwereld.

excellente dienstverlening

Toen ik mijn order geplaatst had ontdekte ik een foutje in de maat van een cilinder. Direct telefonisch contact opgenomen met Slotenwereld en de order werd correct aangepast. Prijs was zelfs goedkoper. De cilinders werden de volgende dag al geleverd en de credit volgde ook zeer snel. Ik ben uitermate tevreden met de service van Slotenwereld.

Snelle levering top voor mekaar

Prima firma, prettige medewerker

Mijn informatie vraag : nabestellen sleutel, werd vriendelijk en adequaat beantwoord. Levering sleutels vlot en ook keurig verpakt.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Duidelijk website. Schappelijke prijzen. Vlotte levering.

uitstekend

overzichtelijke site prima prijs/kwaliteit snelle levering

Nabestellen is simpel gedaan en heel snel geleverd.

snelle reactie bij vragen en geleverd volgens afspraak. Moeilijker moet je het ook niet maken

Bij de online bestelling was ik vergeten mijn huisnummer te vermelden. De volgende werkdag telefonisch contact opgenomen en werd het probleem vriendelijk opgelost. Daarbij kreeg ik ook nog goed advies over de aankoop die ik heb opgevolgd.

Heel fijne eerste ervaring

Zeer uitgebreid assortiment gekoppeld aan scherpe prijzen. Correcte informatie op de website en bovendien snelle gratis levering. Wat wilt een consument nog meer?

Heel positief

Heel snelle aflevering

Zeer snelle levering, top!

Handige, overzichtelijke tool waar je ontzettend veel verschillende maten kunt bestellen. Ik had 's middags besteld en kon het slot de volgende morgen (!) al ophalen bij een afhaalpunt.

Goede service en opvolging met correcte afhandeling van de bestelling.

Goede service en opvolging met correcte afhandeling van de bestelling.

Duidelijk process met juiste levering

Goede communicatie ivm de levering.

Peefect en vlot geregeld!

prima prijs, overzichtelijke website, snel geleverd.

Snelle levering en goed product.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs