Perfect !

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze hielden mij keurig op de hoogte van mijn bestelling.

Uitstekende service verleend door Nick.

Super geregeld!!

Had de verkeerde bestld, maar door snel schakelen konden ze de juiste leveren en ook zonder meerprijs en zelfde levertermijn, waarvoor dank!

Ik ben zeer tevreden

Mijn bestelling is zeer snel verwerkt en verzonden. Aanbevelen.

Betrouwbare leverancier

Recent een cilinder besteld. Deze is volgens afspraak keurig op tijd geleverd, zeer tevreden!

Zeer goede en snelle afhandeling

Duidelijke website

Razendsnelle levering …. Toppie !!

Prijs is goed en levertijd was ook duidelijk aangegeven. Geleverd product was ook goed.

Heb op het laatste moment nog een aanpassing gedaan en is prima verlopen

Zoals boven beschreven.

Goede en snelle service

Makkelijk en overzichtelijke site. Bij meerdere sloten is het eenvoudig verschillende maten en opties te kiezen.

Goede ervaringen

meerdere malen hier iets besteld. Beltaing, afhandeling en informatie verstrekking is altijd goed. Laatste keer niet goed opgelet met bestellen en een verkeerd cilinderslot besteld. Mailtje er achteraan gestuurd en de order werd direct omgezet. Ik moest eigenlijk bij betalen maar dat hoorde bij de service. Heel fijn!

Super service!

Moest snel een sleutel erbij, had verkeerde certificaat type gekozen na bestelling en betaling. Vrij snel een email van Slotenwereld met een gerichte oplossing. +Makkelijke website +Overzichtelijk voor een leek (ik) +Snelle levering +scherpe prijzen +Keuze in type van postlevering (bijvoorbeeld aangetekend). Het gaat wel om toegang tot het huis dus moet je een betrouwbare leverancier hebben. Deze heb ik nu, helemaal top :)

Eerlijk en professioneel

Kwamen afspraken keurig na Met kennis werden wij telefonisch geholpen

Jammer van kleine lettertjes, doen zichzelf zo tekort.

Leveren prima werk, maatwerk gelijksluitend maken en een cilinder afwijkend 31/41 mag je niet terugsturen maar blijft wel onder garantie. En hoewel op voorraad is de levering in dit geval ook later. (tussen feestdagen besteld en nog geen twee weken later al in huis) De vooraf gebelde klantenservice was goed bereikbaar en heeft dit meteen zonder te vragen verteld en zo de juiste informatie gegeven. Als dit de standaard is kun je hier goed kopen.

Cilinders en veiligheid beslag besteld . Zeer snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit materiaal,ook nog contact gehad per telefoon super geholpen. Slotenwereldt komt afspraken echt na dank jullie wel.

Veel keuze, snelle levering

Ik ben bij slotenwereld terecht gekomen omdat ik vier sloten wilde hebben met dezelfde sleutel. Het is prettig dat je kunt selecteren naar veiligheidsklasse. Snelle levering, dus top!

Zij hebben mij enorm geholpen toen ik een verkeerde bestelling gedaan had en de draaiknop aan de andere kant gemonteerd moest worden. Binnen 2 dagen had ik hem teruggestuurd, vermaakt en weer ontvangen. 1 woord Fantastisch Peter

goede sloten

goede sloten voor weinig geld

Duidelijke site, snelle afhandeling, heldere communicatie

Ik heb meerdere cilinders gekocht. Duidelijke site en groot aanbod. Makkelijk kunnen filteren op verschillende kenmerken. Meerdere mails ontvangen, waaronder bevestiging, factuur en over verzending met trach & trace.

Prima zaak.

Mooi bezorgd binnen de beloofde tijd.

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Goede service!

Heel blij dat ik nu al mijn sloten van binnen en buiten nu via 1 sleutel kan opendoen!

Top site

Super service