Geweldig snel geleverd

Tevreden

Geweldige service en snel!

Ondanks afwijkende maat voor een cilinder met nabestelling van sleutels. Had ik alles binnen 2 dagen. Echt top!

perfecte levering

Duidelijke website, veel keus. Oplevering was snel (1 dag) maar PostNL had het druk rond de feestdagen. sloten netjes verpakt, sleutels en security card in dicht zakje.

I have still not received the ordered lock?

Good initial contact but although the lock has veen on its way to me for over a week, I have still not received it yet?

• Would you recommend us? No

Uitstekende zaak

allles volgens plan tip/top geleverd

en snelle en correcte levering

een snelle en correct en levering kwaliteit en prijs is Goed.

Priema.

Aan het cylinderslot is niets te veranderen en aan de levertijd ook niet , het was prima voor elkaar!

Is echt een top bedrijf

super tevreden, ga zo door!

super tevreden

Leveren kwaliteit

Snel geregeld snel bezorgd uistekend

Sloten nog niet ontvangen.

DPD is een erg slechte koerier. De sloten liggen nog steeds bij hun depot. We zouden de sloten afgelopen week al een dag na bestelling ontvangen maar we wachten nu al bijna een week.

Snel en goed verpakt. Ik zou alleen niet zichtbaar tape op brievenbuspakje doen waar Slotenwereld op staat. Er zitten tenslotte je voordeur sleutels in.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en super kwaliteit

moest even wachten want sleutel was niet voorradig

Ik denk dat alles geweldig was.

Ik denk dat alles geweldig was.

Kundige mensen en prettig service. Top!!

Zie boven

Prima voor elkaar snel geleverd

Netjes verpakt

Door de kerst drukte 4 dagen later, maar dat ligt niet aan slotenwereld.

Correct en snel afgehandeld

Direct actie op de bestelling. kon e.e.a. goed volgen met de trackingcode.

Snel en simpel bestellen

Snelle service en niet al te duur

Super, goede hulp en advies

In Arnhem konden ze deze sloten niet laten namaken.....dezelfde fabriek via Slotenwereld benadert, toen kon het wel. Top dus.

Snel en op de afgesproken datum geleverd.

Aanrader.

snelle levering en sloten correct

Geleverd en zelfs meer dan gevraagd.

Snelle verzending, maar klantenservice onbereikbaar

Ik had een extra AXA slot besteld die gebruikt kan worden met onze bestaande sleutel. Werd snel geleverd, maar een van de pinnetjes van het slot zat los in de doos en daardoor loopt het slot niet helemaal lekker. Probeer al twee weken per e-mail de klantenservice te bereiken, maar zijn onbereikbaar.

Fast and easy

Dealing with Slotenwereld.nl was easy, ordering process works well, delivery time as faster than expected. Thank you

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs