Perfecte en snelle levering

Cilinders van goede kwaliteit. Exact zoals omschreven tegen een scherpe prijs.

Uitstekende ervaring. Had 4 cilinders gelijksluitend besteld...dat dacht ik. Maar werd toen gebeld dat het niet het geval was en of het de bedoeling was. Zeer goed meegedacht. Bestelling gewijzigd naar gelijkluidende sloten. Verder hele goede adviezen gehad en restitutie bedrag snel op mijn rekening.

Prima en snel geregeld

Zie boven

snelle en correcte levering

overzichtelijke web site en gemakkelijk te lezen en om het juiste te bestellen .

Super snelle levering

Een bestelling gedaan voor een deur en de overzichtelijke website maakte het erg makkelijk om te vinden wat ik zocht. Snelle, volgende dag, levering en was zeer goed verpakt. Al met al een aanrader om iets te bestellen.

Helemaal top dit bedrijf

Super fijne webshop en snelle service

Webshop geeft goede informatie en is overzichtelijk. Voldoende updates via de mail en snelle verzending. Alles zat degelijk in de verpakking.

Duidelijke website, snelle levering.

Gewoon goed.

Goede, snelle levering

Snel en duidelijk

Snel, duidelijk en een goede en snelle reactie via mail na een vraag. Levering veel sneller dan verwacht. Ga zo door!

Prima webshop

Goede site om het juiste product te kunnen kiezen en snelle levering

Snel en goed.

Bestelling vlot geleverd. Cilinder sloten inmiddels geplaatst zonder problemen. Bij geleverde handleiding helemaal duidelijk.

Top en snel geregeld

Probleemloos is mijn bestelling verlopen. Snelle levering. Duidelijke site.

Goed geregeld

Prima bezorging

De cylindersloten waren snel geleverd, goed verpakt en exact volgens de bestelling geleverd. Werking van de sloten is prima. Ik ben er blij mee.

Perfect !

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Ze hielden mij keurig op de hoogte van mijn bestelling.

Uitstekende service verleend door Nick.

Super geregeld!!

Had de verkeerde bestld, maar door snel schakelen konden ze de juiste leveren en ook zonder meerprijs en zelfde levertermijn, waarvoor dank!

Ik ben zeer tevreden

Mijn bestelling is zeer snel verwerkt en verzonden. Aanbevelen.

Betrouwbare leverancier

Recent een cilinder besteld. Deze is volgens afspraak keurig op tijd geleverd, zeer tevreden!

Zeer goede en snelle afhandeling

Duidelijke website

Razendsnelle levering …. Toppie !!

Prijs is goed en levertijd was ook duidelijk aangegeven. Geleverd product was ook goed.

Heb op het laatste moment nog een aanpassing gedaan en is prima verlopen

Zoals boven beschreven.

Goede en snelle service

Makkelijk en overzichtelijke site. Bij meerdere sloten is het eenvoudig verschillende maten en opties te kiezen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs