Prima aankoop

Snel en goed verpakt geleverd. Prima cilinder.

Prima aankoop

Snel en goed verpakt geleverd. Prima cilinder.

Ik had een incomplete bestelling geplaatst waar na ik gebeld werd voor nadere informatie, er werd mee gedacht over mijn bestelling hetgeen mij een een boel narigheid bespaard heeft ….Top !!!!

Uitstekende ervaring

Zeer vriendelijk telefonisch geholpen en uitleg gekregen. Snel geleverd tegen een zeer redelijke prijs. Niets dan lof hiervoor

Zeer goed geholpen

Eerlijk antwoord en nette aanbieding goede service

Ruime kennis en oplossingsgericht

Op een vraag over een speciale deur en gewenst deurbeslag van de klant had Slotenwereld snel een passend product.

Vriendelijk en Goed geadviseerd

Zeer fijne communicatie en zeer snelle levering van super goede kwaliteit. De prijzen zijn ook meer dan goed. Nergens goedkoper

Vriendelijk en Goed geadviseerd

VRIENDELIJKE EN CORRECT

VRIENDELIJKE EN CORRECT

Goede prijskwaliteit cilindersloten en snelle levering.

Duidelijke en makkelijk website waar je voordelig en snel cilindersloten kunt bestellen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs