Snel, deskundig en klantgericht

Ben goed geadviseerd bij aanschaf van nieuwe cilindersloten. Na bestelling snel geleverd voor goede prijs.

Goede snelle service

Zeer goed. Duidelijke website en bij vragen krijg je snel en goed advies

Bestellen en leveren ging vlekkeloos

Overzichtelijke site, prima prijzen en snelle levering.

helemaal top

uitgebreid aanbod, na keuze bestelling snel en netjes geleverd, helemaal top !!!

Goede service. Snelle en complete levering.

Omdat ik door de bomen het bos nietmeer zag, heb ik eerst telefonisch informatie ingewonnen. Ik trof een zeer behulpzame medewerker die ruim de tijd voor mij nam. Keuze kunnen maken en direct besteld. Cilinders kwamen al na 2 dagen op het PostNL afhaal adres. Aanrader dus.

Veiligheidsbeslag online besteld. Ik had een vraag aangegeven bij de bestelling, waarop door een medewerker van Slotenwereld snel en deskundig op geantwoord werd. Zeer onder de indruk van de service.

weer snel en goede prijs / kwaliteit

Nabestelling sleutels gedaan zonder problemen.

weer snel en goede prijs / kwaliteit

Nabestelling sleutels gedaan zonder problemen.

Super goede service vooraf en razendsnelle levering

Om tot de juiste keuze van de cilinders te komen heb ik eerst een oriënterend telefoon gesprek met 1 van de medewerkers van Slotenwereld gehad. Deze man nam ruim de tijd om mij te informeren over de verschillende cilinders en waar ze voor bedoeld zijn. Functionaliteit en anti-inbraak. Dezelfde middag besteld en 2 dagen later alles keurig ontvangen. Een absolute aanrader!

Deskundig en snel

Ik wilde betere inbraakwerende cilindersloten aanschaffen. Ik werd uitstekend en deskundig geadviseerd over de mogelijkheden. Na mijn keuze gemaakt te hebben werden de sloten snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs. Ik kan Slotenwereld van harte aanbevelen.

Zoals het hoort

Goed aanbod. Kon het snel afhalen.

Zoals het hoort

Goed aanbod. Snel af te halen

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs