Uitstekende service

Duidelijke site, vlotte afhandeling

Makkelijk en vriendelijk contact voor nabestelling

Snel geregeld, vriendelijke service.

Na een storing bij de vervoerder heb ik even op mijn sloten moeten wachten. Maar heb toen contact gehad met sloten wereld en die hebben het toen naar tevredenheid opgelost Dus de volgende keer bestel ik gewoon weer bij sloten wereld

Volgens bestelling snel en correct geleverd.

volgende keer weer.

Als je een cilinder zoekt is deze website de website

De keuze in omvang en kwaliteit is zeer groot. De snelheid van verwerken is uitstekend

na telefonisch contact netjes opgelost

donderdag besteld vrijdag bericht gehad is verstuurd maandag nog niks ontvangen gebeld er is ergens iets fout gegaan zijn toch niet jammer het is blackfriday kunnen er niks aan doen worden dinsdag over nieuw verstuurd maar bij post .nl is hij nog niet traceerbaar dus maar weer bellen

Keurig

Cilinders snel gekregen

Snelle levering en producten voldoen aan de verwachtingen.

Snelle levering en producten voldoen aan de verwachtingen

Fijne site om te bestellen, En ook snel en goed advies via mail. En niet onbelangrijk, een zeer scherpe prijs.

goed geregeld

duidelijke offerte , afspraken gelijk nagekomen en snelgeleverd

Prima sloten

Keurig/netjes geleverd

Keurig/netjes geleverd

Great locks, quickly recieved.

Locks are good quality, were received the next day.

Snelle en correcte levering

Makkelijk gebruik van de site zorgt voor de correcte bestelling. Daarna snel geleverd en duidelijke mails met status van de bestelling. Prima partij voor mijn sloten.

slechte levertijd

Mijn set Multilock cilinders had volgens de website een levertijd van ca 1 werkdag. Dit werd uiteindelijk 1,5 week. Eerst was het verzendlabel naar Slotenwereld beschadigd waardoor de bestelling retour ging. Vervolgens was een verkeerd type cilinder geleverd. Uiteindelijk is alles bij mij afgeleverd. Bij montage bleek er geen M5 schroefdraad in een cilinder te zitten om deze vast te zetten. Dit heb ik zelf maar in orde gemaakt. Ik had betere kwaliteit en controle verwacht voor een bestelling van > €900

Er was vergeten om op 1 cilinder een knop aan de binnenzijde te zetten binnen een paar dagen nog een extra cilinder gekregen met een knop en te gebruiken met dezelfde sleutels perfecte service

Snelle en klantvriendelijke service.

In 1e instantie de verkeerde soort sleutels besteld. Na telefonisch overleg de juiste sleutels geregeld. Dag erna al in huis.

Uitstekend, snelle levering, retour ook snel en efficiënt geregeld. top!

Eenvoudig bestellen, snelle bezorging, mooie sloten

Snel, goed

Ik bestelde vijf verschillende cilinders AXA, en die werden zeer snel geleverd. Uitstekend!

Aanrader!

Goede sloten voor een scherpe prijs. Snelle levering, bij vragen een hele vriendelijke en attente service!

Goede snelle service

Goede snelle service en mooi materiaal

Snelle levering en duidelijke site

Ik ben tevreden over de bestelling en website. Een minpuntje is dat er aan de sleutels een heel scherp puntje zit waar ik zelfs me 2 keer aan heb gesneden. Maar dat is het product de cilinders werken goed.

Snelle levering helaas geen smeer middel erbij waar door de sleutel in stroef in het slot gaat en heb nu zelf sloten spray gehaald en het slot gesmeerd.

de sleutels waren uitstekend

Ik kon het eerst niet geloven dat ik bij Slotenwereld mijn extra sleutels kon bestellen. Het ging snel en de kopie sleutels waren precies hetzelfde als de originele sleutel.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs