Snelle levering helaas geen smeer middel erbij waar door de sleutel in stroef in het slot gaat en heb nu zelf sloten spray gehaald en het slot gesmeerd.

de sleutels waren uitstekend

Ik kon het eerst niet geloven dat ik bij Slotenwereld mijn extra sleutels kon bestellen. Het ging snel en de kopie sleutels waren precies hetzelfde als de originele sleutel.

Tevreden

Zeer snelle levering Alles perfect

prima leveringen en snel

prima leveringen ,diverse bestellingen gedaan en snel geleverd,een aanrader

Goede site en snel geregeld

Aanrader

Snel en correct.

Besteld volgende dag al verstuurd, dag daarna geleverd. En zo snel met het leveren van het bijmaken van cilinders van een gelijk sluitend systeem is gewoon super

Goede (telefonische) bereikbaarheid en service

Wij wilden een nieuw slot voor een andere deur maar wel met de zelfde sleutels die we 2 jaar geleden bij Slotenwereld hadden gekocht. Er werd duidelijk uitgelegd hoe we dat konden bestellen en wat de kosten waren. Eenmaal besteld werd het nieuwe slot mooi op tijd afgeleverd. Ik zou niet weten wat er beter kon.

Snel en goed

Vandaag besteld morgen in huis en precies wat ik bedoel. Dank u wel

Alles fijn en makkelijk geregeld.

Alle sleutels passen goed. Betaalbaar.!

Good locks. Good support.

The packaging recieved was good. We were having trouble with our 2 new cylinder locks. The team was proactive to help me find a solution. The locks have been functioning fine since then. It was not very clear where these locks measure on the ABUS Security Level (0-10).

Nette prijs en snelle levering

Heb bij deze webshop 2 nemef loopsloten gekocht. Met RVS voorkant voor een luxe uitstraling. Omschrijving op de site is duidelijk, snel besteld en geleverd. En ook vlot gemonteerd. TOP!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd

Prima merk sloten voor een aantrekkelijke prijs. Elke maat, elk type en merk op voorraad, daardoor super snel geleverd. Top.

Snel geleverd conform bestelling

helemaal top

Super snelle service, goed passende sleutel

Cilinderslot nabesteld.

Een nieuw cilinderslot van Axa nabesteld op bestaande set. Sleutel past perfect.

Had een slot besteld maar in een verkeerde maat. Eén belletje en alles was geregeld. Super bedankt!

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering

Prima: duidelijk en snel.

Prima, duidelijk en snel.

Snelle levering van goede sloten

De sloten waren zeer snel geleverd en van de beloofde goede kwaliteit.

Zeer goede service

Bij ons was iets mis gegaan met De bestelling, echter zeer correct en snel opgelost.

Goed prijs goed kwaliteit

Goed prijs goed kwaliteit

Prima webshop, snelle afhandeling en goede after sales!

Voordeur garnituur gekocht via webshop maar had toch ander type nodig! Kon het gratis retourneren of even naar de winkel in Berkel en Rodenrijs en gelijk de oude slotplaat van de deur meenemen voor de juiste maatvoering! Oplossing is een Hoppe Tokyo kerntrekbeslag SKG3 in kleur aluminium met dezelfde afmetingen als van het 20 jarige oude niet veilige deurbeslag! En tegen een zeer scherpe prijs!

We hadden de sleutels snel in huis.

duidelijke site, makkelijk besteld, snel geleverd

duidelijke site, makkelijk besteld, snel geleverd