Makkelijk nieuwe sloten kunnen bestellen, waren snel geleverd...de optie om sleutels bij te maken is ook fijn.

Product goed. Een keer telefonisch contact gehad. Ook prima

Slot was niet meer in orde. Slot kon van buitenkant niet meer opengemaakt worden. Wel van binnen. Gelukkig kon ik het slot er zelf uithalen en een tijdelijk reserveslot plaatsen. Gezocht naar mogelijkheden en Slotenwereld kon voor een concurrerende prijs een slot leveren (via foto van certificaat) waar de oude sleutels nog voor gebruikt konden worden. Nog een keer telefonisch contact gehad of ik de oude sleutels dan inderdaad nog zou kunnen gebruiken en het antwoord was bevestigend. Drie dagen later was het in huis. Slot weer geplaatst en de sleutels passen. Top.

Super makkelijk bestellen en de volgende dag geleverd

Er moest nog een slot bij de reeks zodat we nu echt alle sloten met dezelfde sleutel hebben. Met het certificaat was de bestelling zo geplaatst. En binnen 2 uur was de bestelling al verzonden. Goed geregeld, kan niet anders zeggen.

Snelle levering en uitstekende service

De website is duidelijk en de prijzen zijn erg scherp. Na mijn bestelling van sloten en cilinders bleek een slot niet goed te werken. Dit slot is erg snel vervangen door een ander type slot. De medewerker heeft mij duidelijk advies gegeven met wat voor mij het beste was.

Snel eenvoudig en zo in huis

We hadden nog een paar sleutels nodig, na een foto van het pasje waren de sleutel snel bezorgd. en ze pasten ook nog.

Nieuwe sloten voor huis besteld met 3 sterren. levering na 1 week was iets later dan verwacht maar plaatsen was gemakkelijk en alles werkt perfect.

Goed en snel

Sleutels en cilinder bijbesteld met sleutel code. Goed en snel geleverd.

Fantastischgeweldig

Goede ervaring duurde alleen een paar dagen voor het geleverd werd

Een snelle en correcte levering.

In de avond mijn bestelling gedaan en de volgende dag mijn bestelde Cilindersloten in huis.

Goede uitleg, snelle en correcte levering

Zeer goede uitleg bij vragen, snelle en correcte levering zoals beloofd.

helemaal tevreden over mijn geleverde bestelling!

sloten zijn vlot geleverd, zijn helemaal zoals bedoeld. Scherpe prijs

Prima en snelle levering

Grote klasse en snelle levering

prima service

Besteld 2 sloten gelijksluitend de volgende dag geleverd

Geleverd volgens afspraak

Internetsite is klantvriendelijk. Daarnaast zijn ze ook telefonisch goed bereikbaar als de order net iets gecompliceerder is dan de site aan kan.

Het duurde erg lang

En er werdt ook niet gebeld.wr moesten zelf verschillende keer bellen

Uitstekende prijs/kwaliteit, snelle levering

Snelle correcte levering. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Levering ging vlot. Ook met het ruilen was er goed contact en werd er mee gedacht naar de beste oplossing. Top!

Snel geleverd en netjes verpakt.

Snelle levering, niet duur en ze werken goed!

Snelle levering, niet duur en ze werken goed!

Snelle en prima service

Had 3 losse sleutels nodig, besteld en volgende dag al in huis. Ook op een vraag via mail tussendoor van mijn kant, werd snel en accuraat gereageerd. En tot slot, sleutels functioneren prima !

Uitstekend!

Maatwerk snel geleverd!

Alles was in orde

Alles was dik in orde

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede sloten

Een bestelling gedaan voor een aantal sloten met een zelfde sleutel. Makkelijk te configureren, snel geleverd en prima sloten.

ben heel tevreden

WAS EEN SNELLE BEZORGING bedankt