Makkelijk besteld, snel geleverd en goede sloten

Een bestelling gedaan voor een aantal sloten met een zelfde sleutel. Makkelijk te configureren, snel geleverd en prima sloten.

ben heel tevreden

WAS EEN SNELLE BEZORGING bedankt

Reageren niet op mail

Reageert niet op mail. Bestelde zou op voorraad zijn wordt echter pas na 1 week geleverd. Ze reageren in de tussentijd niet op mail. Levering was uiteindelijk wel correct verlopen.

Goede service prima.

Corrected afhandeling.

Heldere website en nette service

Perfect op site gevonden

Sleutel nummer ingevoerd gelijkluidend slot besteld met sleutels Perfect snel goed verpakt in huis…. Top.!1

Geweldige service snel geleverd topie

Snelle, soepele communicatie, perfecte service en kwaliteit

Niets op te zeggen, nizts aan toe te voegen..

Vriendelijk en goede service

Gemakkelijke site om te zoeken en te bestellen. Toen ik belde, werd ik zeer vriendelijk geholpen en er werd goed advies gegeven

Prima ervaring

3 sloten gehad, 2 met standaard knop. De sloten werken prima. Hoe de service is mocht er wat kapot of verkeerd gaan dat weet ik dus niet. Maar alles is hier prima verlopen en ik ben blij met de sloten (27-10-2022)

Nazorg was uitstekend

De bestelde cilinder was er de volgende dag, dus dat was super! Alleen werkt deze niet helemaal goed. Telefonisch overlegd en vrijwel direct werd aangeboden de cilinder terug te sturen op hun verendkosten, waarna de cilinder opnieuw is samengesteld, teruggestuurd en nu uitstekend werkt. Ook supersnel opgelost: op de dag van ontvangst is de cilinder gemaakt en de volgende dag in huis. Een prima bedrijf om zaken mee te doen; vriendelijk en geen brug is te ver als er vragen zijn.

Snel en correct.

Een DOM SKG*** cilinder besteld bij een al aanwezige DOM SKG** cilinder én deze gelijksluitend laten maken.

Makkelijk

Overzichtijke site makkelijk toegankelijk.

Mijn opdracht voor de levering van vier gelijksluitende cilindersloten werd prima uitgevoerd.

Mijn bestelling heb ik telefonisch opgegeven en bevestigd per e-mail. De reden daarvoor was dat ik de cilinders kwam ophalen. Een klein schoonheidsfoutje: bij iedere cilinder hoort een schroef, maar bij een slot ontbrak deze. Gelukkig leverde dit geen probleem op.

Uitstekende service

Gemakkelijk besteltraject. Keurig geleverd.

Makkelijk en snel

Goede ervaring mee. Snelle levering. Makkelijke site.

Correcte en snelle levering.

Bestelling van artikel was eenvoudig. Bedrijf komt zijn toezegging van levering op de volgende dag na. Aftersales eveneens prima.

Top en snel geleverd

Heleaal goed ! Snelle service

top, snelle levering

Sleutel snel geleverd, en past :-)

Snel geleverd.

Snel geleverd. Zien er prima uit en passen perfect. Ik raad deze verkoper aan.

Goed tevreden

Telefonisch goed bereikbaar, goede prijs en goede service

Ze waren snel, in de zaak waren ze zeer vriendelijk en oplossing gericht

Ik had speciaal cilinder op maat laten maken, zeer snel gebeld dat ik ,e kon ophalen, en op de zaak had ik nog een aparte nodig die kon ik ook gelijk ter plekken meenemen, ik werdt zeer vriendelijk geholpen. Zodra ik weer cilinders nodig heb ga ik weer bij hun bestellen. Ze zijn zekker een aanrader!

Goede ervaring

Berkelse Poort 27 A