Goede ervaring

Bedrijf met excellente service!!

Super service! We hadden eerder een 1 sleutel cilinder set besteld voor ons huis, Nu een nieuwe voordeur gekocht en de oude cilinder was te kort, bij slotenwereld een nieuwe besteld met code kaart, alles prima en snel Geleverd, maar wij hadden de verkeerde besteld (onze Fout) Geen probleem terugsturen en nieuw maken, dat is pas service Een dikke 10!!

Prima firma, goede producten, goed bereikbaar bij vragen, alleen onverwacht (niet aangekondigde) levertijd van 6 weken in plaats van 2 weken. Bleek probleem bij Nemef te zijn. Gelukkig zelf ruime tijd als speling genomen voordat het slot nodig was. Zonder levertijd probleem was het een 10 geweest, nu een 9!

Overzichtelijke webshop, gemakkelijk te bestellen.

Snel

Snel en gemakkelijk

Snelle en goede levering.

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering!

Top service! Het zijn echt vakmensen!

Mijn ervaring met slotenwereld.nl: Dat ze echt staan voor hun producten en dat ze er ook zijn als het wat tegen zit. Op dit bedrijf kan je bouwen en dat is redelijk uniek op dit moment! Ga zo door!

Uitstekende service en snelle levering

Goed advies gekregen bij de keuze van een cilinderslot. Snelle levering tegen een eerlijke prijs.

Goede dienstverlening

Product geleverd volgens afspraak en uitstekende nazorg. Snelle en nette reactie op servicevragen.

Snelle verzending

Mijn bestelling kwam super snel binnen. Duidelijke en mooie website. Perfect. Het bestelde AXA produkt is niet naar tevredenheid aangezien het beeldscherm slecht van kwaliteit is. Op de verpakking staat een mooie duidelijke afbeelding, maar in praktijk is het een slecht blauw beeld.

Super Service..... ook als het even tegen zit

Het werd de hoogste tijd om hier het hang en sluitwerk te renoveren, ik dacht alles goed uitgezocht te hebben echter bleek ik achteraf toch e.e.a. verkeerd besteld / gemeten te hebben. De heren van slotenwereld zijn super service gericht, coulant, denken met je mee en zorgen ervoor dat `t uiteindelijk toch allemaal weer goed komt. Een voorbeeld voor andere bedrijven!

Goed site

Goede site en snelle levering

snelle service

Ik zocht voor mijn voordeur een cilinder met knop bediening en wilde een gelijk sluitende bediening met de nieuwe garagedeur. De cilinder van de garagedeur heeft een nummer en dat nummer ingevuld op de website van slotenwereld (gevonden via google met hit cilinder nabestellen) bestelling geplaatst en betaald. Binnen 3 dagen alles thuis en de nieuwe cilinder is inderdaad gelijksluitend. Top.

vakkundig advies, keurige levering, zeer tevreden!

vakkundig advies, keurige levering, zeer tevreden!

Heb gekregen wat ik gevraagd heb

Snelle en correcte levering

Aanrader

Goede en snelle service/levering, heldere communicatie.

Snelle levering zoals gevraagd met post nl

Snelle levering zoals gevraagd met post nl, verder prima

Na een eerste bestelling, die stootte op een onvoorzien technisch probleem, werd ik supersnel gecontacteerd, en werd er een nieuw voorstel gedaan (ook met directe terugbetaling). Alles ging supervlot en uiteindelijk heb ik de de speciale sleutel nu in mijn bezit.......Goed gedaan!

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.

Snelle levering.

Dit is de 2e keer dat ik hier iets bestel. Goede prijzen voor prima produkten die heel snel geleverd worden.

Helaas pasten de bestelde sloten net niet helemaal precies op de monumentale deuren waarvoor ik ze besteld had. Het retourneren ging soepel en de geldteruggave snel. Prima!

Zeer prettig bedrijf!!

Eerst telefonisch contact en later per mail wat zeer prettig verliep. Zeer vriendelijk en behulpzame gasten! Omdat op website model en kleur niet goed te zien was werden foto’s opgestuurd. Goede uitleg en denken mee! Hier zeker je spullen bestellen, keurig en snelle levering!

Perfecte service

Alles zoals verwacht.