Correct en snel

Correct en snel

Prima advies

Snel geregeld en een prima advies vooraf.

Snelle en goede service

Goed product voor goede prijs

Product en levering voldeden aan mijn verwachtingen. Behalve dat het slotstuk zelf (bewegend metaal en cilinder) zilvergrijs van kleur waren, terwijl deze op de foto op de website van messingkleur waren. Aangezien mijn deurbeslag verder ook van messing is vond ik dit wel erg jammer. De foto op de website laat ook een vierkanten behuizing zien. In werkelijkheid is deze iets rechthoekig. Gelukkig maar, want ik heb een oud slot van hetzelde type vervangen. Het nieuwe slot paste dus mooi. Alleen de kleurstelling is iets anders en komt dus niet geheel overeen met de foto op de website.

Keurig en snel geleverd! Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Goed assortiment en correcte levering.

Scherpe prijzen snelle verzending goede track and trace

Scherpe prijzen snelle verzending goede track and trace

Duidelijke website snel geleverd

Makkelijk bestellen en overzichtelijke website, snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Contact ivm extra sleutel nodig. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Groot aanbod tegen aantrekkelijke prijs

Er is veel keuze in de duidelijke webshop, de prijzen zijn erg aantrekkelijk en bij een telefonische vraag ben ik zeer vriendelijk geholpen. De levertijd van het slot was twee dagen.

Snel verzonden en prima product.

Snel verzonden en prima product

prima ervaring, goed geholpen

ik heb sleutels bijbesteld, maar had geen certificaat meer. Alles is netjes en snel geregeld door Slotenwereld en voor een mooie prijs!

Goede keus aan sloten en snel geleverd

Makkelijke site, je keuze is snel te maken ondanks de enorme keuze aan merken en soorten sloten. Zou binnen 3 werkdagen geleverd moeten worden maar dat werd bijna een week.

Alles zoals beschreven

in een woord top!

Keurige en snelle reactie op mijn vraag die ik via de mail had gesteld. Alles was netjes verpakt.

Makkelijk geregeld, wel in een doosje

Ik moest nieuwe sleutels hebben van een bepaald type met een nummer. Dat was snel geregeld online. Het goede van deze sleutels, is dat het nummer er niet opstaat, zodat je ze makkelijk kunt gebruiken voor mensen die je tijdelijk een sleutel wilt geven. De levering kwam wel in een klein doosje. Je zou verwachten dat het ook in een bubbelenveloppe of brievenbuspakketje kan die door de brievenbus kan.

Zeer snelle levering, van de juiste sleutels! Heel erg prettig. Klein puntje van kritiek is dat de sleutels van binnenuit heel soepel werken, maar van buiten uit gaat dit een stuk stroever helaas.

Prima supersnelle service

Bijbestelling sloten was zeer snel ter plaatse!

Snelle levering en duidelijke site

De website is duidelijk, product wordt uitgebreid beschreven. Je weet wat je koopt. Daarnaast is de prijs scherp!

Mooi

Mooie producten en redelijk snel geleverd

Klant vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk, meedenkend en snelle service.

Prima bedrijf, aanrader!

Duidelijke website, groot assortiment, deskundige ondersteuning, vlotte levering en heel goede communicatie. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Snelle en goede service

Duidelijke site met goede uitleg. Verschillende gelijksluitende sloten zijn ook makkelijk te kiezen. Snel verstuurd en goede producten.

In één woord: prima.

Alles prima en vlot verlopen.

Snelle en correcte levering

Zb