Besteld product defect (DOA) en reparatie in behandeling.

Helaas is het bestelde (hoogwaardig) product defect bij levering. Het product retour gestuurd en de reparatie is in behandeling. Jammer!

perfecte levering

zeer duidelijke webpagina met de maatvoeringstekeningen van de artikelen, zeer snelle levering, prima!

Juiste sleutel snel (binnen 24 uur) geleverd

Juiste sleutel snel (binnen 24 uur) geleverd

goed bedrijf

prima vriendelijk bedrijf tot nu toe

Snel het juiste product

Had een tweetal cilinders nodig met een bestaande sleutel. Maten waren nogal afwijkend, maar snel gevonden en geleverd door Slotenwereld.nl.

Super snelle levering en snelle reactie op vragen.

Snelle afhandeling en levering

Een extra gelijk sluitend cilinder besteld. Vandaag besteld volgend dag al geleverd. Super snel.

Kwaliteits producten, goede levering

Bestelling en afhandeling vlot. Levering redelijk snel. Volgende setje sloten gaan we weer hier bestellen!

Servicegerichte onderneming

Goede, uitgebreide, website. Scherpe prijzen. Perfecte service en advies. Twee *** DOM cilinders en Dieckmann beslag gekocht, en afgehaald in de winkel (opsturen kon uiteraard ook)

Klantvriendelijk en Snelle Service

Wordt hier altijd goed geholpen, advies is goed en de levering is ook altijd snel. Extra sleutels worden vaak dezelfde dag gemaakt.

Geleverd zoals besteld en ook snel geleverd.

Goede cylinders geleverd.

Goed materiaal.

Snelle en correcte aflevering.

amazing

the locks were prepared and delivered within 2 days

Snelle levering, goed product

Een inbouwslot besteld met een afwijkende maat (60 ipv 50mm). Niet bij bouwmarkt te krijgen maar wel bij Slotenwereld. Direct geleverd, prima

Echt top

Solide producten maar wat het een extra fijne ervaring maakte was de snelle en oplossingsgerichte manier van service toen ik via mail en telefoon wat vragen had. Zeer adequaat opgelost allemaal. Aanrader.

Artikel snel geleverd

Deurbeslag van AXA was snel geleverd en bleek na zelf te hebben gemonteerd goed te functioneren. De prijs was scherp.

Uitmuntend

Super snel geleverd zoals het hoord

prima geregeld

Van bestellen t/m aflevering gewoon goed

Vlotte service, precies wat ik nodig had

Een viertal cilinders met verschillende maatvoering besteld, wel gelijksluitend. De volgende dag al in huis. Top!

Snelle levering en goed contact

In eerste instantie had ik een verkeerd type slot besteld. Keurig mailtje ontvangen voor overleg, daarna juiste cilinder snel geleverd

Niet de juiste sloten geleverd

Bij de vraag om 6 sloten te leveren met dezelfde sleutels werden er 6 sloten geleverd met 3 verschillende sleutels.

Cilinder besteld. Goede en snelle levering

Cilinder besteld. Goede en snelle levering

Top service!

Eenvoudig bestelling plaatsen en zeer snel geleverd. Zeker een aanrader.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Daarna communicatie over levering. Netjes binnen de aangegeven termijn bestelling ontvangen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs