Makkelijk bestellen op gebruikersvriendelijke website. Snelle levering en duidelijk en goed verpakt.

Snelle afhandeling

Goed afhandeling en snelle levering

Goed contact en snel geleverd

Na een snel antwoord op mijn mail een aankoop gedaan wat vervolgens ook snel geleverd wordt. Gewoon super.

Artikel ook echt op voorraad. Snel geleverd, en een goede prijs.

Duidelijke omschrijving, snelle levering

Goede ervaring.

Super snel geleverd en duidelijke website.

Overzichtelijke site en snelle levering

De website geeft je duidelijk overzicht van wat je bestelt en de opties die je hebt. Goede prijs en vervolgens snelle en correcte levering. Prima ervaring en zou ik zo weer doen.

ondermaatse service

De sleutel die ik heb laten bijmaken naar een bepaalde sleutelcode wordt pas na 2 weken thuis bezorgd. De sleutel blijkt in spiegelbeeld te zijn afgewerkt (de groeven zijn juist getrokken, maar zitten aan de verkeerde kant van de sleutel) en ik kan er dus niets mee doen. Ik heb per mail contact opgenomen om deze fout recht te zetten of om een tegemoetkoming te krijgen voor de foutieve afwerking van de bestelling, maar er komt geen enkele reactie van het bedrijf. Dus ondermaatse service en onbeleefde houding naar de klant.

Exact de juiste cilinder en sleutels binnen een dag in huis

Super snelle service voor een lage prijs.

helemaal goed

zeer goed en snel. helemaal perfect!

Snelle levering, kwaliteit als verwacht.

snelle levering, enorm assortiment

Levering volgende dag. Moment van levering correct gecommuniceerd.

Sloten werken prima

Omdat het werkt en prima zit, daarnaast heb ikzelf de gaten in het kozijn verkleind bij de voordeur. Dus ook die werkt nu prima

Goede wijn heeft geen krans nodig

Prima gewoon meer heb ik niet te zeggen

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering.

Uitstekende service

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen. Contact via telefoon verloopt soepel. Voldoende informatie over vertraagde levering door PostNL

Alles perfect

Als ik in de toekomst nog iets nodig heb weet ik jullie te vinden.

Niet goed

Hello ik heb een Mul t look 600 besteld maat 35/35 maar heb een 31/31 ontvangen. voor de leevering zijn de informatie super

Prima service en levering

Klantgericht -vriendelijk en vlot.

Raad deze site iedereen aan

Goed bedrijf wat goede kwaliteit deurcilinders verkoopt

Slotenwereld waarschijnlijk prima maar bezorging met DPD slecht

De site van slotenwereld was goed en effectief voor het bestellen van onze op maat gemaakte cilinders. Daarna een afleverpunt gekozen via DPD, want die leverde op de gewenste locatie. Tot op heden nog niets ontvangen. De aflevertijd van tot nu toe 7 dagen is buiten proportie lang en niet realistisch voor een bestelling in Nederland voor Nederland.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Snelle verzending

Volgens de website was het "vandaag besteld, morgen in huis". De bestelde sleutels waren inderdaad dezelfde dag verzonden, maar helaas heeft PostNL er vervolgens 3 dagen over gedaan om ze af te leveren. Maar goed, dat kan ik slotenwereld niet kwalijk nemen. Ik zou er zéker opnieuw bestellen.

Deskundig advies

Duidelijke website.

Al meerdere keren besteld.Snelle levering.Veel keuze. Wij gebruikten altijd dom cilinders op mijn werk. Ik raad altijd dom aan als mensen mij om advies vragen.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs