Uitstekend en snelle levering

Goede kwaliteit producten en snelle levering

Goed advies, professionele service

Er werd rustig de tijd genomen om mij van goed advies te voorzien. De mensen bij Slotenwereld hebben veel kennis van hun producten en leveren hoge kwaliteit service! Mocht het nog eens nodig zijn dan zou ik weer bij hen bestellen.

Het kan net

Dinsdagmiddag 24/05 besteld en pas vrijdag- middag ontvangen en dat vindt ik als je dringend een cilinder nodig heb veel te lang dus 2 sterren + 1 ster bonus voor de correcte bestelling. Met vriendelijke groet, Henk Hartman

Zeer lange wachttijd

Eerste bestelling perfect, zelfde bestelling vier weken op moeten wachten

Zeer slecht

Heb donderdag besteld nu woensdag en nog niets binnen mogen wel op site vermelden vandaag bestellen voor 23.59 uur morgen binnen ??????????.

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering

Op zondag een keuze gemaakt en besteld. Tot mijn verbazing maandag al geleverd.

Top,

5 sterren

Snelle reactie

Via de chat functie een vraag gesteld aan Slotenwereld, waarop heel snel antwoord kwam, prima service dus. Prijs was ook scherp en levering vlot. Kortom, tevreden dus.

Goed.

Goeie snelle service, helaas had ik via de website 1 cilinder in een afwijkende kleur perongeluk besteld waardoor er een lange levertijd op zat. Wellicht hadden ze kunnen mailen of het juist was of niet dat 1 van de 4 een andere kleur had, maar goed verder prima geregeld allemaal!

Goed product

Gewoon goed alles op tijd geleverd zoals besteld

In de zin staat alles

Te laat geleverd

De levering: uw slogan van volgende dag is niet gevolgd wel een bericht ontvangen dat er geleverdzou worden. Hele dag thuis gewacht, geen postnl te bespeuren. s' Avonds bericht dat pas volgende dag geleverd wordt. Niet volgens afspraak. Volgende keer naar de slotenmaker Alhier. Dadelijk geholpen. Het slot zelf is ok.

Goed advies en service

Goed advies en snelle levering

Contact gehad ben goed voorgelicht en heel snel geleverd verschillende kleuren cilinders

Erg makkelijk en duidelijk

Makkelijke website en makkelijk selecteren van producten.

Vakkundige servicedesk en correct geleverd

Zeer goed geholpen bij het vinden van een vervangend deurbeslag (op oorspronkelijke afmetingen) en zo ook op bestelling een nieuw deurbeslag voor binnendeur!

snel geregeld en geleverd

Veel sloten om uit te kiezen. Snel geleverd , goede prijs

Fijne service ,snelle levering

Fijne service ,snelle levering

Product en vriendelijkheid OK, bezorging DHL dramatisch

De bestelling, het uiteindelijke product en de klantvriendelijkheid van Slotenwereld.nl is gewoon OK. De bezorging door DHL is niet gelukt, na reclamatie uiteindelijk na 1,5 week toch nog snel via PostNL bezorgd.

prima advies keurig geleverd

Prima levering met kloppend product,

goede service, snelle levering

snelle levering en oplossings gericht

snel geleverd

Goed en zeer snel

Zeer snelle levering voor een goede prijs!

Perfecte levering

Duidelijke webshop, goede specificaties om het juiste slot te kiezen.

Heel goed snel geleverd

Heel goed snel geleverd