Niks mis mee

Besteld en alles correct geleverd. Post NL helaas een dag langer over gedaan maar daar kan Slotenwereld niks aan doen.

Overzichtelijke website en snelle levering voor maatwerk

Product combinaties zijn makkelijk te verwerken op de website en de levertijd is conform de opgave!!!

Snel en goed

9 cilinder sloten met verschillende afmetingen besteld. Alles klopte en past, een genot om alle met de zelfde sleutel te openen. Hadden we eerder moeten doen. Gr. Gerrit

Alles klopte, prijs, kwaliteit en levertijd.

Het is bijna saai, maar als alles klopt kun je niet anders dan blij en tevreden zijn.

uitstekend

top productiviteit, klantvriendelijkheid en snelle levering

zeer goed geholpen

Ik had zelf de verkeerde sleutels besteld en kreeg binnen een paar minuten al een mail van hen dat ik de verkeerde besteld had, welke het had moeten zijn en wat ik met de order wilde doen. order werd ook gelijk na mijn akkoord aangepast en werd snel geleverd. Prima service

Snel en goed geregeld

Slot was niet snel leverbaar na telefonisch contact een alternatief aan geboden deze was de volgende dag in huis top geregeld

Prima geregeld

Go d verzorgt

snel en voordelig

verrassend voordelig en snelle levering

Veilig voor een mooie prijs

Nieuwe cilinders gekocht, werd duidelijk aangegeven hoeveel sleutels erbij en welke opties. Goed betaalbare prijs, als je vergelijkt met n bouwmarkt heb je beter en veel goedkoper artikel.

In een woord GOED

Helder, vlot en correct

Gewoon goed

Zeer snel En goed

Prima service, snelle bezorging

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd er gelijk actie ondernomen en had ik de producten supersnel geleverd

snel en nette prijs. vriendelijke mail. top!

Prima.!

Kan nog beter

U verkoopt een groot geheim. Daarom moet de bestelling, aan de de deur geleverd worden. Om kopie te voorkomen. Nog een fijne dag.

Goede service prima

Duidelijke website, makkelijk en genoeg informatie. Product voldoet, levering was wel iets langer.

Het bestelde Nemef voordeur beslag, kortschild, was wel lastig om te installeren. Het bleek dat 1 moer vastgedraaid in het buitenschild niet horizontaal gemonteerd was. Hierdoor kon de doorgaande bout via het binnenschild niet correct worden vastgedraaid. Na veel gedoe is het uiteindelijk toch gelukt. Het ziet er in ieder geval zeer goed uit!

duidelijk, snel en werkend

Zo besteld, in 4 dagen geleverd en werkt goed op alle sleutels.

Product goed en snelle verzending

Snel en goed.

Makkelijk en snel. Bestelde sleutels pasten goed.

Snel & goed

Verzending snel & goed ontvangen. 'n 10!

Niks aan of op te merken en snel geleverd

De correcte cil. en sleutels werden snel en goed geleverd. Helemaal niks op aan te merken.

Uitgebreid assortiment en goede customer service

Alle afmetingen goed opgemeten en na levering toch nog op een praktisch probleempje gebotst met de orientatie van de "meenemer". Maar dit was snel opgelost via een goede customer service (per email en telefonisch).

Zeer tevreden over de behandeling

Zoals boven vermeld, zijn wij uiterst trvreden

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs