Goede service. Alleen erg duur voor 1sleutel

Bezorgmoment wordt zeer duidelijk en correct bekend gemaakt (middels e-mail en sms). Zeer snel het juiste product ontvangen. Zeer tevreden!

Snel en goed geholpen

Eerlijk advies

Praktisch, duidelijk, veel keuze.

Alles in orde, enkel de levertijd van een slot Assa Abloy duurde lang (2wkn)

Zoals afgesproken

Gewoon goed.

Goede en snelle levering voor als je weet wat je nodig hebt.

Uitstekende service

Na bestelling geconstateerd dat er nog wat mistte. Na telefonisch contact bleek dat het bestelde artikel (naast lange levertijd) niet overeen kwam met mijn idee. Door de medewerker is mijn bestelling aangepast en aangevuld, waarna alles binnen 2 dagen werd geleverd.

Duidelijke website waarbij de keuzes goed worden weergegeven. Snelle levertijden en correcte levering

Duidelijke communicatie en tijdige levering

Het deur beslag was gemakkelijk te bestellen en werd conform afspraak geleverd. Helemaal tevreden!

uitstekend

prima telefonisch overleg, snelle service !!

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs voor 3 M&C cilinders en de volgende dag al in huis.

Snelle aflevering

Vandaag bestellen morgen thuis.Prima

Goede ervaring en snelle levering.

Ik heb hier nu twee maal sloten besteld en een keer extra sleutels. Heb hier alleen maar goede ervaringen mee. Snelle reactie op je bestelling. En als je bestelling op voorraad is, wordt het de volgende dag al geleverd en zelf in de vooravond. zonder extra kosten. En een zeer goede website, met goede informatie. Dus voor mijn sloten ga ik voortaan naar Slotenwereld.nl Zeker een aanrader.

Snelle levering, alles zoals gewenst, goede en persoonlijke service.

Top.

Snelle levering goede prijs

Snelle en goede service

Ik ben een tevreden klant!

Goed advies en een snelle levering.

Snel geleverd en een duidelijke website

Bestelling is snel geleverd. Materiaal was erg goed verpakt.

Gewoon super goed

Dit is mijn 2e bestelling bij dit bedrijf en het is gewoon super geregeld gewoon echt top

Snelle service conform afspraak

Betrouwbaar en snel zo kan je de service noemen!

Het bestelde slot is vlot geleverd!

Mij werd gevraagd naar mijn ervaring met slotenwereld.nl Ik ben de beroerdste niet: Ik had een driepuntssluiting met een doornmaat van 60mm nodig. Ik vond deze op de website van slotenwereld, erg prettig. Ik plaatste het bovengenoemde slot in een virtueel winkelmandje en rekende af bij de virtuele kassa. Enkele dagen later, ik was er zelf niet bij, maar volgens mijn vrouw ging het als volgt: Een wit busje stopte voor onze deur. Een man stapte uit en produceerde uit de laadruimte van zijn bus de door mij begeerde driepuntssluiting. Te voet begaf hij zich naar onze voordeur. Mijn vrouw had deze inmiddels geopend en de man overhandigde haar de driepuntssluiting. Zij bedankte hem voor zijn inspanningen en hij vertrok weer op weg naar ongetwijfeld een volgende tevreden klant. Het was een ervaring die wij niet licht zullen vergeten.

Professioneel en goed.

Zou zo weer kopen of aanraden.

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Makkelijke te bestellen van 4 gelijke cilindersloten en snelle levering

Snelle levering super service