goede service snelle verzending top!

goede producten en service snelle verzending.

Goede service toen sleutels niet goed bleken te passen

Kreeg een nieuwe set aangeboden

Top geregeld snelle levering.

Grote keuze goede uitleg en snelle levering.

Binnen een week nieuwe sleutels

Vlotte nette levering

helemaal goed

Duidelijke website met goede uitleg. Twee gelijksluitende cilindersets met oplegslot en loopdeursloten besteld. Alles vlot en goed verpakt gestuurd.

Betrouwbaar

Na telefonisch contact overtuigd om bij deze firma te bestellen.

Goed bedrijf

Perfecte sloten en goede kwaliteit voor en mooie prijs, snelle service en levering!

Makkelijk en snel

Bestellen gaat makkelijk doordat alles op de site goed wordt omschreven en de keus ruimvoldoende is. De levering is redelijk vlot.

Goed en snel geregeld

Perfect afspraak goed geregeld pakket op tijd en alles past!!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Set van 6 sleutels besteld middels sleutelcode. Alles duidelijk en makkelijk via de website besteld

Goede prijs en snel geleverd

Uitstekende service en snelle levering

Bij de online bestelling werd ik dezelfde dag nog teruggebeld voor een check op de juiste sleutels in relatie tot de door mij opgegeven sleutelcode. Dat leidde tot een aanpassing waarbij het prijsverschil door Slotenwereld niet in rekening werd gebracht.

Bestellen is duidelijk en helder. Keurig aan gegeven dat maatwerk tot 10 werkdagen kan duren.

Eenvoudig sleutels bijbestellen

Wij hadden extra sleutels nodig van een moedersleutel met certificaat. Dit is heel eenvoudig te regelen bij Slotenwereld.nl Binnen een week hadden wij de sleutels in huis.

Bestelling correct en snel geleverd

Zoals verwacht snel geleverd, geen bijzonderheden.

Makkelijk, overzichtelijk en vlotte verzending.

Ik had 2 gelijksluitende(alles met één sleutel bedienen) sloten nodig. Wel zo makkelijk. Via Google kwam ik op de site van slotenwereld.nl. Daar kon ik op mijn gemak de juiste selectie maken en bestellen, voor een nette prijs. Na 2 dagen had ik de juiste cilinders, gratis bezorgd in huis. Bedankt Slotenwereld!

Uitstekende service

Zeer tevreden over de geleverde bestellling. Een cilinder bleek voor het mooie toch iets te lang te zijn. Na een telefoontje kon ik deze dezelfde dag nog komen omruilen.

Professionele service

Met cilinder na besteld. Binnen twee dagen geleverd. Bij andere aanbieders was dit 1 tot 2 weken. Zeer tevreden over de commicatie.

Good value, fast delivery

Spijts duidelijke afspraken liep het bijna fout, en één van de slotcilinders vertoonde een mankement

Beste, Tegen mijn hart in, want jullie doen duidelijk uw best kan ik geen hoge score geven. De levertermijn die drie weken beloofd was, liep waarom ook uit.... Dit zijn er 5 geworden .... en veel stress voor onze kant. (levering moest mee naar Gran Canaria) Van de drie cilinders vertoonde te twido 2X30 mm land één zijde een onoverkomelijk euvel. Het mechanisme opende enkel als je de slotcilinder onderste-boverz hield. Ik heb die zaken kunnen oplossen omdat ik nog een teveel/cilinder had die ik niet meer nodig had en ik een harde man ben die dit kan verbouwen. (probeer maar eens aan een inbussleuteltje te geraken van 1 mm in Gran Canaria= handwerk) Dus zonder mijn ingreep en zonder het geluk dat ik "overschot" had zou in "het echt" een waardeloze bestelling geweest zijn. Als je Whatsapp hebt stuur ik je wel een filmpje van mijn technische ontgoocheling. Beste groeten en dank voor uw toewijding. Michel Peeters Ik beveel aan omdat alles een tweede kans verdient.

Vlotte behandeling, snelle en correcte levering!

Deskundig personeel, efficiënte afhandeling van de bestelling.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd