mooi maatwerk

ruime keuze, goede adviezen

Alles perfect

Snelle levering en alles precies als besteld, hartelijk dank en zeker tot ziens !

Goede serice

Geweldig ,super correct in woord en daad.

Zie bovenstaande reactie!!!!

Uitsekend

Na telefonisch contact perfect geholpen met wat op de site niet kon

Snelle en een uitstekende service

Een snelle en uistekende levering.

Goed slot

Goed slot. Duidelijke website en in een paar dagen in huis...

Goede prijs en snel geleverde slotspray

Goede prijs en snel geleverde slotspray

Veiligheid

Snelle levering. Met dit slot samen met een goede ketting staat mijn fiets echt veilig op de straat. Toch stiekem kijken mensen onder de fietshoes maar ze proberen het niet eens om te stelen.

Klantvriendelijke en snelle service

Heldere website. Veel keuze en duidelijke toelichting. Kort na de bestelling gebeld dat de cilinders klaar lagen om op te halen.

Snelle levering van sloten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Duidelijke website, snelle levering, goede sloten.

Correcte levering

Op zich een correcte levering binnen de aangegeven tijdsperiode. Alleen jammer dat je een account moet aanmaken om een track en trace te kunnen zien.

Snelle levering, gewoon goed.

Gewoon goed, tevreden over de keuzemogelijkheden.

Veel keuze, bezorging aandachtpunt

Goede service, veel keuze. Bezorging is wel een minpuntje. Kan alleen 's avonds .Je krijgt een live tracking te zien waarmee je de chauffeur kunt volgen. Maar als je dan na 22:00 pas aan de beurt bent kun je er vergif op innemen dat hij niet meer komt. Jammer.

Netje te woord gestaan toen ik belde voor een vraag. Makkelijk te bestellen en snel en correct geleverd.

Prima levering

Nabestelde cylinders werken vlekkeloos.

Prima zaak, beetje outdated website

Duidelijke website, wel wat oude look and feel, verder prima sleutels bij besteld, volgens mij een van de goedkopere als je de sleutels niet kan laten kopiëren bij je lokale sleutelman.

Mooie duidelijke site, goede prijzen en snelle levering

Zeer mooie en uitgebreide site met veel informatie en keuze. Prijzen zijn scherp en de levering zeer snel en met goede communicatie.

Gewoon Perfect

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle een correcte levering. Aanrader!

Heel goede service

Zeer snelle levering

Alles past perfect.

Rgfggfj

Super goed

Had 3 sloten besteld en ze belde of ik niet gelijk sluitende sloten wou hebben Want ik had sleutel nummer ingevoerd en niet op gelijk sluitende sloten geklikt Dus ze belde netjes Super service

Zonder problemen

Ook al duurde de levering iets langer. Altijd goed op de hoogte gehouden. Zeer snelle reactie van de klantenservice, altijd vriendelijk. Sloten zoals beloofd. Prijzen zijn dik in orde.

Werkt perfect.

Vlugge service !