Super goed

Had 3 sloten besteld en ze belde of ik niet gelijk sluitende sloten wou hebben Want ik had sleutel nummer ingevoerd en niet op gelijk sluitende sloten geklikt Dus ze belde netjes Super service

Zonder problemen

Ook al duurde de levering iets langer. Altijd goed op de hoogte gehouden. Zeer snelle reactie van de klantenservice, altijd vriendelijk. Sloten zoals beloofd. Prijzen zijn dik in orde.

Werkt perfect.

Vlugge service !

Super snel

Snel geleverd genoeg sleutels bij de sloten ideaal

Super snelle levering

Klopte allemaal

Zoals gevraagd geleverd, Duidelijke site, ook voor maatvoering voor mensen die dit zelden doen Snelle uitlevering Zeer sterk sloten Voor een zeer sterke prijs Top

Na telefonisch contact goed geadviseerd

Tevreden

Duidelijke site, snelle levering.

Correcte en vriendelijke hulp

Prima bedrijf

Bestelling helemaal prima ook volgens afspraak geleverd. Ik had het graag ietsje sneller willen hebben, Maar het moest speciaal gemaakt worden dus het was niet anders

Snel en efficiënt!

Overzichtelijke site, supersnel bezorgd.

Perfecte service

Communicatie en verwachtingsmanagement kan beter

Vooraf was levertermijn niet geheel duidelijk. Na paar weken heb ik gebeld met deze vraag. Bleek agv Kerst en COVID allemaal vertraging te hebben opgelopen. Zou worden opgelost en ik kreeg termijn op. Vervolgens na afloop deze termijn niet geleverd. Weer zelf gebeld, bleek iets mis te zijn gegaan bij producent. Dat er vertraging is, vind ik niet zo’n groot probleem, veelal overmacht, maar proactieve houding richting klant door erover te communiceren is een keuze.

De sloten zijn goed alleen levering is wat langzaam.

Ik heb naar 4 dagen achter mij besteling aan gebeld waar die bleef. Antwoord er waren geen sleuls genoeg. Toch wetd het op een die dag het wel verstuurt. maar om dat het via DPD gaat wort het weekend niet geleverd dus kwam het maandag. precies 1 week naar besteling. toen was er 1 te wijnig geleverd en 1 slot niet goed heb er over gebeld en dit is erg goed op gelost kreeg voor de niet goede slot een nieuwe en de aldere slot werd als nog ook geleverd 2 dagen later is alles gelevert. Maar de snelheid had zekker beter gemogen. en ander de klant mede delen waarom. want het stond een dag naar besteling alkaar voor verzending staater in de mail maar dit was dus niet zo. Dus jun je beter een andere mail sturen. Ik heb zelf een beddrijf dus weet hoe het gaat maar ook hoe het kan.

Snelle levertijd

Goed product met een snelle levering

Zeer snelle levering van nabestelde cylinder met niet standaard afmetingen.

Besteld en 2 dagen later in huis. Goede website.

Helemaal top

Sloten besteld in de configuratie die wij wenste, en ze werden geleverd op onze wens datum. Netjes verpakt. Monteren was zo gepiept.

Alles perfect en vlot verlopen!

Geen opmerkingen, perfect verlopen

Snelle levering en duidelijke berichten

Zoals boven

Uitstekende prijs-kwaliteit en snelle levering

Ik bestelde 9 gelijksluitende cilinders van Nemef. SKG***. Diverse afmetingen. Inclusief certificaat. De prijs was uitstekend ! Ze werden binnen 1 dag bezorgd. (inclusief 27 sleutels) Precies volgens afspraak. Ook het aanvullend advies was goed. Ik wilde een reserve bijbestellen maar dat was niet nodig omdat zowel cilinders als sleutels bij te bestellen zijn.

Zeer snel geleverd en compleet!

Veel keus aan sloten en een snelle levering

Ik kwam erachter dat ik 1 (vd 3 cilinders) verkeerd had opgemeten. Direct een mail gestuurd en de volgende dag was het opgelost en kreeg ik de bevestigingsmail. De dag erna kreeg ik de 3 cilinders keurig op tijd!

Snel

Goede en duidelijke site, snelle helpdesk die goed meedenkt.Volgende dag hadden we de cilinders al in huis.

Goed geregeld!

Snelle levering En prima cilinders voor dit geld Tevreden!!

Prima. Volledig volgens bestelling en snel

Prima ervaring. Snel, compleet en goedverzorgd

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs