Zeer teleurgesteld

Diverse insteeksloten, bijzetsloten, cilindersloten besteld bij Slotendiscounter.nl. 1 insteekslot werkt niet naar behoren. Dit via de mail gemeld. Hierop werd gereageerd dat het misschien aan het cilinderslot ligt. Daarop heb ik gereageerd via de mail dat dit niet het geval is, omdat na uitproberen met een ander exact hetzelfde insteekslot het probleem zich niet voordeed. Geen enkele reactie hierop ontvangen. Enkele dagen later heb ik nogmaals via de mail gevraagd 'hoe nu verder? ' om het probleem te verhelpen. Ook hierop wordt niet gereageerd in welke vorm dan ook. Bestellen gaat allemaal prima, maar als je een probleem hebt met een product dan geeft Slotendiscounter.nl niet thuis. Daarom maar elders een zelfde insteekslot gekocht. Tevens voor andere projecten hang- en sluitwerk elders aangeschaft, want ik vertrouw Slotendiscounter.nl niet meer.

Goede zaak uitstekende service

Netjes geholpen, wordt met je meegedacht als een product niet op voorraad is. Bestelde wordt netjes nageleverd als het niet op voorraad is.

Duidelijke webshop, snelle levering.

Prima service. Ik had iets verkeerd besteld en kon het snel en makkelijk omruilen. Super!

Snelle levering, degelijke artikelen

Ik had specifieke seriesloten nodig met knop sluiting aan de binnenkant. Snel geleverd en duidelijke aanwijzingen op de website. Extra sleutels niet duur tov concurrenten.

Snel in huis, veilig gevoel

Had met spoed een bepaald cilinderslot nodig. De site van slotendiscounter was duidelijk en het product de volgende dag in huis. Verbeterpuntje zou nog kunnen zijn dan het aantal meegeleverde sleutels wordt vermeld. Dat helpt bij het bepalen hoeveel extra sleutels je nodig hebt. Ik koop hier zeker weer.

Super snelle levering, meegedacht over te bestelde cilinders, telefoontje gehad en alles toppie opgelost, mijn complimenten.

Goede zaak

Ben goed en zeer netjes geholpen. Goede service

Snelle en vriendelijke service.

Snelle, kundige en vriendelijke service. Aanrader!

Ruime keuze, snel verstuurd

Zeer ruime keuze, makkelijk kiezen, snel en goed verstuurd.

Snel en goed

Even goed kijken waar voor cylinder uitvoering, wat overigens heel goed wordt uitgelegd. Daarna foto uploaden van je certificaat en bestellen maar. Levertijd was ondanks mijn late bestellinging de volgende dag. 1 opmerking! Wat er gedaan wordt met mijn (certificaat-) gegevens is onduidelijk.

Snel en goed

Bijbestelling M&C cilinders snel geleverd

De bijbestelde knopcilinders en extra sleutel, werden 2 dagen later al bezorgd. Nette prijs en snelle levering. waarschijnlijk ook door M&C.

Geen informatie over de bestelling

Had 2 sleutels besteld voor een axa deurslot Maar het duurde best lang na iloggen op mijn account zag ik dat de sleutels in bestelling stonden bij axa,na ruim 2 weken de sleutels toch ontvangen. De communicatie kan beter vindt ik

Slechte verzending

Vorige week bestelling gedaan vervolgens niets meer van gehoord of gezien. Ik vind het prima als het bijvoorbeeld niet op voorraad is maar laat het even weten!

Slotendiscounter.nl... helemaal top!

Sleutels zijn in de avond bijbesteld en direct de volgende ochtend verzonden. Netjes verpakt. De sleutel glijden perfect! Wij zijn super tevreden over de super strakke en adequate service. Bedankt Slotendiscounter.nl... helemaal top!

Snelle afhandeling en levering

Zoals hierboven al gezegd, snelle afhandeling en levering.

Keurig snelle levering

Binnen een dag geleverd en netjes bericht gehad wanneer de levering zou plaatsvinden.

Prima service en snelle levering

Extra cilinders besteld, in het bestelproces wel een certificaat geüpload. Maar vergeten om aan te geven dat het extra cilinders waren. Netjes een telefoon gehad dat ik waarschijnlijk de bestelling verkeerd had geplaats.

slechte communicatie, levertijd van weken

Ik heb een order geplaatst op 4 april, deze is pas uitgeleverd op 22 april. Ik heb zelf meerdere malen navraag moeten doen omdat er vanuit Slotendiscounter zelf geen informatie werd verstrekt over deze lange levertijd.

Snelle levering,goede prijs,meedenkende klantenservice

Zoek niet verder,hier is alles te vinden voor de beste prijs en zeer snelle levertijd. Ik had niet het juiste product besteld,de klantenservice heeft mij heel erg goed geholpen.

Snelle levering, mooi deurbeslag

Duidelijke website, voldoende keuze. Zeer snelle levering!

Prima slot voor een goede prijs

Nadat er aanvankelijk een verkeerd slot was aangemaakt werd de juiste na ongeveer een week geleverd. Communicatie was prima, ik had ook aangegeven dat ik geen haast had.

snelle en goede service

Goedkoper dan bij andere aanbieders en snel en netjes geleverd .

Matig

Twee gelijksluitende M&C condor cilinders besteld. Levering via DPD volgende dag. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

Super Snelle levering

Berkelse Poort 27 A