klantvriendelijke en deskundig

Fijn dat men bij slotendiscounter goed telefonisch bereikbaar is. Omdat we de sloten via internet moesten bestellen hebben we enkele keren gebeld om advies hetgeen iedere keer klantvriendelijk en deskundig werd gegeven. Dikke pluim!! Het is alleen jammer dat het track en trace bij vervoersbedrijf DPD slecht is. Bovendien heeft het 5 dagen geduurd voordat we het pakket in ontvangst mochten nemen. Misschien overwegen om een andere vervoerder aan te stellen?

Flexibele en goed bere8kbare helpdesk

Aanpassingen op bestelling geen enkel probleem. Actieve helpdesk die zelfstandig contact opneemt over onduidelijkheden in de bestelling.

Heel goed maar net niet 100%

Kwaliteit: prima Levering: niet op geplande dag (zaterdag) maar op de volgende maandag. Geen beschadigingen.

Ze denken echt mee met de klant.

uitstekende service. Goed mail contact. Hier kom ik voortaan terug.

Ge-wel-dig

Supersnel geleverd en scheelde mij een heleboel geld vergeleken met de bouwmarkt.

Snel en vakkundig!

Zeer snelle levering. En uitstekende service! Hier kom ik voortaan terug!

Super geweldige service, kan niet beter wensen!:)

Zeer goede service. Wordt naar een oplossing gezocht wat het beste is voor de klant!

zeer snelle levering

Sleutel besteld en binnen 48 uur geleverd

Snelle levering goede kwaliteit

Veel keuze op de website en een duidelijke uitleg overde keuzes die gemaakt moeten worden.

Hét adres voor een goed slot

Snelle levering, goed ingepakt en duidelijke beschrijvingen op de site. Er was jammergenoeg maar één sluitplaat geleverd en net de verkeerde kant. Een enkel belletje en de juiste wordt geleverd.

Supersnel

Snelle levering van de cilinder, welke ook nog op maat gemaakt moest worden. Top.

Vriendelijk personeel

Deskundig te woord gestaan en precies op tijd bezorgd

Gewoon goed.

Materialen zijn top kwaliteit, levertijd was met een dag of 6 wat aan de lange kant maar er zat 1 feestdag tussen m’n bestelling en de levering dus misschien komt het daar door.

Scherpe prijs en goede kwaliteit

Cilinders met certificaat besteld. Snel te vinden op de website. Goede uitleg over het vaststellen van de maten. Bestel proces helder, snel en veilig. Levering zoals aangegeven binnen 5 werkdagen. Kan alleen maar aanbevelen

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Pluspunten

snel goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima website, goede producten en snelle levering

Pluspunten

Vlotte levering en mooie prijs

Pluspunten

Snelle reaktie Eerlijk en kundig advies Komt afspraken na

Pluspunten

Snelle levering. Kwalitatieve spullen. Deskundige beschrijving. En ook nog voordelig.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelde sloten zijn prima.

Verstuur je spullen niet met DPD. Bestelde sloten zijn prima, online is de klantervaring goed, maar de bezorging is gewoon echt slecht. DPD mailt een tijdvenster waarbinnen ze komen, maar in de praktijk komt er niemand. Krijg je de volgende dag een mail dat ze je pakket doorsturen naar een afhaalpunt. Midden in de stad.. kost me een uur plus parkeergeld. Volgende keer bestel ik hier niet meer, maar bij een winkel die een goede pakketdienst inzet.

Pluspunten

Zeer goede en snelle service. Ik miste 3 sleutels bij de levering maar deze hebben ze dag erna nog geleverd. Zeer tevreden!

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs