Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een overwegend positieve ervaring met snelle levering en duidelijke productbeschrijving. Klanten waarderen het gemakkelijke bestelproces en de correcte afhandeling van vragen en problemen. De meeste reacties noemen vriendelijke service en snelle oplossingen bij issues. Over het algemeen lijkt de winkel een betrouwbare keuze te zijn voor accessoires.
Nieuwe I-Phone 17e gekocht.... Er zat enkel een oplaadkabeltje bij, geen oplaadstekker. Had nog tal van oplaadkabels en -stekkers liggen van vroegere I-Phone's.... Geen enkele die paste op mijn nieuw toestel.... kon dus mijn nieuw toestel niet opladen.... Gezocht op het internet en besteld bij Gsmoplader.nl.... De volgende avond kon ik mijn toestel terug opladen na een correcte levering van oplader + kabel. Gsmoplader.nl = warm aanbevolen
6 June 2026
Yves
Zuienkerke
Perfecte website voor accessoires te bestellen
18 May 2026
Mark
Amsterdsam
Overzichtelijke webshop. Gemakkelijk bestellen en betalen, maar vooral een snelle levering. De dag na bestelling al in huis. Doe zo voort.
7 May 2026
DIRK
HAALTERT
Mijn ervaring is zeer positief de afspraken goed nagekomen
27 April 2026
Lisette
Nunspeet
Bezorgen goed gegaan, past in de brievenbus
23 March 2026
Echt prima
25 February 2026
Nanda Onverwagt
Noordwijk
Snelle levering .goede kwaliteit.
23 February 2026
Petra Buytenhek
Oostburg
Snelle levering! Top
4 February 2026
Jeroen
Schiedam
Een kabeltje besteld, kreeg helaas de verkeerde maar de afhandeling na terug sturen was snel en correct
19 January 2026
M
Eemnes
Telefonisch contact opgenomen, omdat ik niet so goed wist welke lader geschikt was. Mijn telefoon is nogal oud. Samen snel de juiste gevonden. Super geholpen en snelle levering.
19 January 2026
Corine Mout
Dalen
Voortreffelijk
11 January 2026
Dries
Ulvenhout
Snel geleverd en goede prijs
8 January 2026
Koen
Grimbergen
Super snelle levering van mijn bestelling van een usb kabel voor mijn samsung. Communicatie via mail contact verliep prima en volgende dag al geleverd. Top Kabel zelf functioneert goed..eindelijk weer opladen zonder melding dat kabel niet goed is of 6 uur duurt voor deze oplaad. Tevreden met de aankoop.
15 December 2025
Marti
Wassenaar
Eenvoudig besteld. Helaas niet zoals beloofd de volgende dag in huis. Vervolgens gedoe met bezorgdienst die aangaf het pakket te hebben afgeleverd waar dit niet het geval was. Goed en snel contact met de klantenservice van GSM oplader. Uiteindelijk product in goede orde ontvangen. Vreemde onherkenbare envelop. Verpakking had beter gekund.
8 December 2025
N
Boxtel
Ik had een lader voor mijn oude nokia besteld, die was er super snel. Alleen deed bleek de telefoon kapot en kon de lader dus retour. Ging makkelijk in een brievenbuspakje (en ook snelle reactie van de helpdesk via mail). Ook het geld stond rapido weer op mijn rekening en ik kreeg de initiële verzendkosten er ook bij. Top service!
24 November 2025
Rachelle
Rotterdam
Snelle oplader, voor een schappelijke prijs! Binnen een dag in huis, dus voordat mijn batterij leeg was..Top!!
24 November 2025
Corrie de Vries
Hellevoetsluis
Vlot afgehandeld en snel bezorgd
20 November 2025
Linda Veen
Epe
Kocht in mei 2025 een snellader. Nu in november blijkt deze te haperen.Na contact met de klanten service is deze direct voor een nieuw exemplaar vervangen en werkt weer alles naar behoren. Dank voor de geweldige service. Een aanrader.
18 November 2025
Jo
Brunssum
Niet zo snel als mijn vorige
11 November 2025
Denis Van der Wee
Antwerpen
Mijn oplader werkt goed en hij was goed beschermend verpakt.
6 November 2025
Christina W.l. Willems
Houthalen
Veel keuze, snel geleverd
6 November 2025
Mandy Wortel
Almere
Eenvoudige stekker voor iPad. Werkt goed!
3 November 2025
Gea
Dieren
27 October 2025
Majka Bakker
COEVORDEN
Precies gekregen wat ik besteld heb.
24 September 2025
Teuny