Vlugge en correcte levering

Het bestelde artikel werd zeer vlug geleverd en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Goede vlotte levering

Originele en juiste Samsung oplader ontvangen. Snel geleverd.

Goede oplader. Snel geleverd.

Goede communicatie

Ik bestelde een laadkabeltje en na een week was het nog niet aangekomen. Ik heb contact opgenomen via e-mail en men reageerde direct dat ze een 2de zouden opsturen. Correcte service en goede communicatie! Bedankt!

Vandaag besteld, morgen in huis, dit maken ze waar.

Wanneer ik een oplaadkabel nodig hebt,weet ik dat ik hier moet zijn.

Top,een ander woord is er niet.

Prima! Niets op aan te merken.

Snelle levering. Prijs - kwaliteit = top!

Makkelijk om te bestellen Snelle bezorging

Super snelle levering en goed product zoal omschreven op website

Supersnelle levering!

Levering goed aangekomen

Goed product werkt goed

Supersnelle afhandeling

Na bestelling volgende dag in huis. Goede oplader!

Snel geleverd. 👍

geweldig

Wat ik wilde, heb ik ontvangen. Ik had wat, en toen was de helpdesk daar.

Kwaliteit en snelle levering .

Bestelling makkelijk te maken, voortgang goed te monitoren en een snelle levering, kortom top service.

de levering duurde te lang

Mijn oplader was kapot dus ik dacht even snel een nieuwe te bestellen. Vaak zie je voor 23.00 besteld volgende dag in huis. Dat stond er bij GSMoplader niet maar vrijdag besteld en woensdag in huis vind ik echt te lang. Dus als ik nog eens wat nodig heb ga ik het bestellen bij een site die wel snel kan leveren. De produkten die zijn geleverd zijn waren gewoon prima daar is niks mis mee !

Pico Bello!!!

Heb twee kabels besteld voor men S8 voor te snelladen omdat degene die ik heb het niet goed meer deden. Alles is netjes geleverd en de kabels zijn zeer stevig en werken zeer netjes! Ben er enorm blij mee en zal in de toekomst er zeker nog bestellen en het mensen aanraden! 🙂

Vlotte levering

Sterke prijs

Product als omschreven, lange verzendingstijd

Het product is als omschreven, niet per se goedkoper dan een andere site. De verzendingstijd was 6-7 dagen als ik me goed herinner wat toch al een tijdje is.

Prima oplaadkabels tegen een gunstige prijs

Goede kwaliteit kabel voor een goede prijs en snel bezorgt.

Heel tevreden

Mijn vriend is er 100% tevreden mee

Mijn bestelling werd snel geleverd. Product zoals verwacht.

Goede ontvangst

zeer goed en snel

Accuraat en vlot, afterpay schept vertrouwen!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven