Hij laadt niet

Hij laadt niet

Alles verloopt volgens planning.

De eerste keer. Alles is verlopen volgens de planning die is doorgegeven.

super

snelle levering, goed product

Snelle levering en produkt ok

Goede ervaring

Goede ervaring

Snel geleverd en prima product

Snel geleverd, goed verpakt en prima product.

Uitstekend werkende kabel.

Werkt prima.

Fijne winkel, niet te duur

Goede ervaring met de winkel. Artikel niet te duur en verzending netjes.

Goede en snelle services

Goede communicatie via de mail, snelle levering. In 1 woord klasse!

Zeer tevreden.

De bestelling verliep zeer vlot, ook het email contact was uitstekend; bevestiging van de betaling, mededeling over de afleveringsdatum. Alles klopte precies. Het product zelf voldoet aan mijn verwachtingen. Alles overziende ben ik zeer tevreden over Uw dienstverlening, mocht ik in de toekomst nog eens iets nodig hebben zal ik zeker van Uw bedrijf gebruik maken. Vr. Groet, M.I.L. Prins.

Levering snel en goed verpakt.

Kopelstukje voor samsung Micro USB naar USB-C. Opladen gaat zonder problemen. Na het opladen bij verwijderen van snoertje, blijft het kopelstukje in de telefoon zitten. En moet je dus apart het koppelstukje uit telefoo verwijderen en weer aan snoertje bevestigen. Dat is wel vervelend. (Of met veel diciplone bij het verwijderen dus het kopelstukje vastpakken)

goede duidelijke website, redelijk lage prijzen en snelle levering

goede duidelijke website, redelijk lage prijzen en snelle levering

deze keer totaal niet tevreden

ik heb jullie een contact bericht gestuurd omdat het artikel wat ik besteld hebt het niet doet , omdat blijkbaar mijn type telefoon niet voor die oplader is terwijl op jullie site staat heb je een nokia telefoon dan moet hje deze oplader hebben , misschien erbij zetten , voorkomt teleurstellingen . En wat ik dan nog erger vind is dat ik een bericht stuur , wat ik nu met de oplader moet doen , dat ik daar vervolgens gewoon geen antwoord op krijg . ik hoop alsnog snel van jullie te horen !!!!!!!!!!!!

Gsm oplader perfect 🤗

Ook een goede aflevering Dank u wel.

Prima andere dag in huis

Top👍

Goed verpakt gekregen t is de goede oplader voor mn telefoon

Snelle levering. Goede kwaliteit

2 telefoonkabels besteld voor opladen van Gsm. De dag erop in de brievenbus. Mooie prijs.

Super snelle en goede service

Voor 18.00 uur besteld en volgende dag m'n oader in de bus. Toen snoertje niet goed bleek, wat zij niet konden weten, hebben ze me meteen, kosteloos, een nieuw snoertje toegestuurd die ik de volgende dag ontving. Top!

Degelijk materiaal een een goede prijs

Duidelijke site en vriendelijke online hulp

Oplader nokia n90 werkt niet

Werkt niet Telefoon laad niet op.

goede service

Snelle, correcte levering van een kwaliteitsvol product?

De 2 oplaadkabeltjes die ik bestelde werden vlot geleverd en werken goed.

snel

😊