Snelle afhandeling

Nette en snelle levering

Prima bezorgdt !,

Prima bestelling goed en snel geleverd!

Perfect, geleverd volgens planning

Gewoon goed

Tevreden

Een Huawei mate 9 oplader coard besteld en product doet wat het moet. Tevreden.

Helemaal goed

Originele oplader...heel fijn.

Zoals het hoort.

Snel en goed.

Snelle en nette service

Beetje later dan verwacht maar zeer tevreden.

Super ...Alles top !!

A++++

Mijn afgeschreven ipad gaar weer jaren mee! Hartelijk dank!

Oplader huawei mate 9

Deze besteld en super snel geleverd! Gaan jullie zo door!

Prima.levering

Prima, geen op of aanmerkingen

prima service

Goede oplader

Mijn vorige oplader werd snel warm dus was op zoek naar een andere. Uiteindelijk kwam ik bij deze site uit. Dankjewel GSMoplader.nl

Fijne service !!

Mijn eerste oplader werkte niet. Direct is mij een nieuwe toegestuurd die het wel doe. Blij met de snelle service.

Top, snelle service

Heb voor het eerst besteld en alles is top verlopen💪👍

Goed product, supersnel geleverd.

Goeie levering

top

top !

Goede kwaliteit

Het product is van goed kwaliteit. Snel en efficiënt geleverd.

Goed product, trage verzending

Op een dinsdag besteld, volgende dag bericht gekregen dat mijn bestelling verzonden was. Helaas zaterdag pas ontvangen, maar dat zal waarschijnlijk aan de slechte en trage bezorging van PostNL gelegen hebben. Het bestelde product is prima!

Snelle levering, goed product, niet duur!

Originele oplader Samsung Galaxy S6 - micro-USB - 0,7 ampère - zwart. € 9,95 Snoer is 1.48 m, geen 1 m, en mooi dun dus makkelijk op te rollen en mee te nemen of in een gesloten kastje op te laden :-). En zoals gehoopt door de brievenbus! Zondagavond laat besteld, dinsdag meteen in huis.

Snelle levering en goed service bij hulp Nodig

Wij hadden kabeltje besteld. Toen deze niet werkte was binnen no time een andere geleverd. Je krijgt heel snel reacties op je email. Dus goede service bij ruilen, snelle reacties , en goede kwaliteit. Bedankt ! Zeer tevreden

Heel vlot en soepel verlopen.

Had een oplader besteld en is goed aangekomen

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven