goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super! Perfect!

Geen! Zeker niet bij deze bestelling!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kabel de volgende dag in huis, helaas de verkeerde. Ik had hem snel nodig en had nog een dag speling. Dus het bedrijf gebeld. Helaas gaat de telefoon over en slaat vervolgens op de bezettoon. Dan maar gemaild naar het adres dat mij regelmatig informeert over de voortgang van de bestelling. Normaal is dat een no-reply adres, echter niet bij dit bedrijf. Tot mijn verrassing kreeg ik binnen 5 minuten een reactie met excuses en de toezegging, dat de kabel dezelfde dag weer zou worden verstuurd. En inderdaad, ook weer de volgende dag in huis. Een foutje kun je maken, maar dit bedrijf weet in ieder geval hoe ze dat kunnen herstellen, daarom toch 5 sterren. De naam van de onderliggende BV is Happy on Web en deze naam doen ze eer aan.

Bij een dergelijke reactietijd op email is het niet erg, dat de telefoon kuren vertoont, maar in eerste instantie is dat vervelend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima afhandeling, snelle nette levering..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

was snel binnen

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd en afgehandeld. Goede product kwaliteit.

Tracelink dat je weet waar je pakketje zich bevindt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog steeds niks ontvangen helaas en telefonisch niet bereikbaar. Al vele rewieuws gelezen met hetzelfde probleem en ik vraag me nu daadwerkelijk af of ik mij bestelde oplaadsnoertje nog ga krijgen! Ik lees ook dat jullie reageren op fijn dat u het ondertussen wel hebben ontvangen ik vraag me echt af of dit echt zo is sorry vind het echt vervelend en dat ik zo'n recentie moet neerzetten.

Telefonisch niet bereikbaar. Niet leveren binnen normen wat jullie aanbieden. Graag zie ik mijn product als nog geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, goede prijs, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles top geregeld en optijd binnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle reactie op klacht verkeerde levering van een kabeltje

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Precies volgens afspraak!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er is een verkeerd product opgestuurd, maar dat is zeer snel opgelost. Nog dezelfde dag hebben ze het juiste product opgestuurd met een retourenvelop voor de verkeerde zending, zodat ik de volgende dag het juiste product in huis had.

betere controle op de verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.........goed product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Iets was stuk, maar wordt gelijk geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Snelle levering.

een afleveradres wordt soms over het hoofd gezien. Bij retourzending komen de verzendkosten voor eigen rekening. Antwoordnummer zou ideaal zijn.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven