perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima. Niet te duur en mijn bestelling is snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling goed en snelle levering en keurig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed verpakt oke

De belofte dag nadien thuis geleverd is niet nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte verwerking van mijn order

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct geleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Eerste kabel deed het prima de tweede kabel was defect. Ruilen kan niet want ik heb het gebruikt retourkosten worden ook niet vergoed. Waardeloos bedrijf natuurlijk moet ik het eerst in gebruik nemen om te constateren dat het ding defect was wel 14.75. Ik kon het niet geloven wat ik in hun mail las. Ik heb volgens de wet 14 dagen de tijd om iets te retourneren en de retourkosten terug te krijgen. Koop hier maar niets.

De rechten van de consument en de plichten van de verkoper gaan lezen

Niet 2x die mail sturen kom op he

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de lader wel goed stipt op tijd geleverd

Geen verbeter punten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geleverd zoals besteld! Goede verpakking. Compleet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed spul !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De service was correct er was niets op aan te merken. Echt zoals het hoort. Prima

Nog steeds niets ontvagen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een telefoontje werd snel heel positief gehandeld. Binnen 2dagen was het complete onderdeel ; apple adapter, binnen. Prima service!

Het 1ste pakje bevatte de helft van het bestelde onderdeel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte afhandeling en bezorging, prijsgunstig!

Eerste bestelde USB-kabel voor WileyFox had verkeerde connector; Micro-usb, ipv. usb-C, volgens mail waren er oudere Wileyfox toestellen met Micro-usb, wegens retourkosten niet geretourneerd maar tweede kabel besteld met usb-C. Enigszins verwarrende info op de site!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Indien je een vraag hebt, antwoorden ze heel snel. Een degelijke en informatie website.

Ik heb 2 screen protector glass gekocht voor een Samsung S7, Dat hangt zelfs op de verpakking dus het is zeker correct maar de glazen zijn veel te klein voor dit soort gsm die beschermen niet alles en dan bedoel ik niet iets te klein maar een te groot verschil om eigenlijk nog normaal te zijn. Een tip zou zijn om duidelijker te communiceren over levertijd. Eerst werd er altijd over 3 a 6 werkdagen gesproken en toen ik betaald had zag ik de boodschap bedankt 5 a 10 werkdagen levertijd, Dat kan voor sommige mensen verwarrend zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering vlak voor de feestdagen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en overzichtelijke site

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs is goed

Levering duurt lang terwijl op de site staat dat het snel is. Als je dan een mail stuurt krijg je alleen terug wacht u nog maar 7 dagen...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

1. op de website staat "Voor 18 uur besteld, is morgen in huis". bij mij duurde het 4 dagen! 2. Op de website staat 'originele' oplader. Dat was overduidelijk NIET het geval (juiste logo ontbrak, stekker ging maar met moeite in de telefoon). 3. om bovenstaande redenen heb ik de oplader per direct teruggestuurd (op donderdag 20 december). Op maandag 24 december nog geen bevestiging van ontvangst of retourbetaling gehad. Ik wil graag z.s.m. reactie van het bedrijf!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven