Pluspunten
Prima. Niet te duur en mijn bestelling is snel geleverd.
Pluspunten
Bestelling goed en snelle levering en keurig
Pluspunten
Goed verpakt oke
VerbeterpuntenDe belofte dag nadien thuis geleverd is niet nagekomen.
Beste Klant, Dank voor uw review. Excuses dat uw bestelling 1 dag te laat was. Wij wenen u veel plezier met uw aankoop en wij hopen u in de toekomst weer eens terug te zien op onze website.
Pluspunten
Snelle en correcte verwerking van mijn order
Pluspunten
Correct geleverd
Pluspunten
Eerste kabel deed het prima de tweede kabel was defect. Ruilen kan niet want ik heb het gebruikt retourkosten worden ook niet vergoed. Waardeloos bedrijf natuurlijk moet ik het eerst in gebruik nemen om te constateren dat het ding defect was wel 14.75. Ik kon het niet geloven wat ik in hun mail las. Ik heb volgens de wet 14 dagen de tijd om iets te retourneren en de retourkosten terug te krijgen. Koop hier maar niets.
VerbeterpuntenDe rechten van de consument en de plichten van de verkoper gaan lezen
Beste Klant, Wanneer uw kabel defect is heeft u gewoon recht op garantie. Wij vragen u vriendelijk contact met ons opnemen via [email protected]
Niet 2x die mail sturen kom op he
Beste Klant, Wij begrijpen uw verbeterpunt niet helemaal. Voor vragen kunt contact met ons opnemen via [email protected]
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Ik vind de lader wel goed stipt op tijd geleverd
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Geleverd zoals besteld! Goede verpakking. Compleet.
Beste Klant, Dank voor uw beoordeling! Wij wenen u veel plezier met uw aankoop en wij hopen u in de toekomst weer eens terug te zien op onze website.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goed spul !!
Pluspunten
De service was correct er was niets op aan te merken. Echt zoals het hoort. Prima
Nog steeds niets ontvagen
Beste Klant, Vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Vanwege de feestdagen is er natuurlijk meer kans op vertraging. Gelukkig heeft u uw bestelling ondertussen in huis.
Pluspunten
Na een telefoontje werd snel heel positief gehandeld. Binnen 2dagen was het complete onderdeel ; apple adapter, binnen. Prima service!
VerbeterpuntenHet 1ste pakje bevatte de helft van het bestelde onderdeel.
Pluspunten
Vlotte afhandeling en bezorging, prijsgunstig!
VerbeterpuntenEerste bestelde USB-kabel voor WileyFox had verkeerde connector; Micro-usb, ipv. usb-C, volgens mail waren er oudere Wileyfox toestellen met Micro-usb, wegens retourkosten niet geretourneerd maar tweede kabel besteld met usb-C. Enigszins verwarrende info op de site!
Beste Klant, Dank voor uw review! Het is belangrijk dat u goed leest welk product u besteld. Wij wenen u veel plezier met uw aankoop en wij hopen u in de toekomst weer eens terug te zien op onze website.
Pluspunten
Indien je een vraag hebt, antwoorden ze heel snel. Een degelijke en informatie website.
VerbeterpuntenIk heb 2 screen protector glass gekocht voor een Samsung S7, Dat hangt zelfs op de verpakking dus het is zeker correct maar de glazen zijn veel te klein voor dit soort gsm die beschermen niet alles en dan bedoel ik niet iets te klein maar een te groot verschil om eigenlijk nog normaal te zijn. Een tip zou zijn om duidelijker te communiceren over levertijd. Eerst werd er altijd over 3 a 6 werkdagen gesproken en toen ik betaald had zag ik de boodschap bedankt 5 a 10 werkdagen levertijd, Dat kan voor sommige mensen verwarrend zijn.
Beste Klant. Bedankt voor de tip. Wij zullen de screenprotectors nakijken. De levertijden zijn ook standaard 3 tot 6 dagen maar tijdens de feestdagen kan dit uitlopen, vandaar de andere levertijd.
Beste Klant, Dank voor uw 5 sterren review! Wij wenen u veel plezier met uw aankoop en wij hopen u in de toekomst weer eens terug te zien op onze website.Met vriendelijke groet,gsmoplader.nl
Pluspunten
Snelle levering vlak voor de feestdagen.
Pluspunten
snelle levering en overzichtelijke site
Verbeterpuntengeen
Beste Klant, Dank voor uw 5 sterren beoordeling! Wij wenen u veel plezier met uw aankoop en wij hopen u in de toekomst weer eens terug te zien op onze website.Met vriendelijke groet,gsmoplader.nl
Beste Klant, Dank voor uw review! Wij wenen u veel plezier met uw aankoop en wij hopen u in de toekomst weer eens terug te zien op onze website.Met vriendelijke groet,gsmoplader.nl
Pluspunten
Prijs is goed
VerbeterpuntenLevering duurt lang terwijl op de site staat dat het snel is. Als je dan een mail stuurt krijg je alleen terug wacht u nog maar 7 dagen...
Beste Klant, Dank voor uw review! De levertijden kunnen wat uitlopen tijdens de feestdagen, excuses hiervoor. Wij hopen u in de toekomst weer eens terug te zien op onze website.Met vriendelijke groet,gsmoplader.nl
Pluspunten
GEEN
Verbeterpunten1. op de website staat "Voor 18 uur besteld, is morgen in huis". bij mij duurde het 4 dagen! 2. Op de website staat 'originele' oplader. Dat was overduidelijk NIET het geval (juiste logo ontbrak, stekker ging maar met moeite in de telefoon). 3. om bovenstaande redenen heb ik de oplader per direct teruggestuurd (op donderdag 20 december). Op maandag 24 december nog geen bevestiging van ontvangst of retourbetaling gehad. Ik wil graag z.s.m. reactie van het bedrijf!
Beste Klant, Vervelend dat u zo'n slechte ervaring bij ons heeft gehad. Vanwege de feestdagen is er vaak kans op vertraging, excuses hiervoor. Al onze producten zijn wel origineel. Wij vragen u vriendelijk contact met ons opnemen via [email protected]
Kanaaldijk-Noord 111
5642 J Eindhoven