goede service, goed behandeld

Pluspunten

Genoeg keus, snelle levering en voor een redelijke prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs, snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service en snelle levering.

nee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

comprtitief geprijsd

alles prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering , niets op aan te merken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle correcte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie prijs en enorm snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlugge service en vlug antwoord op de vragen

Track en trace nummer niet ontvangen, is wel handig om het pakket te volgen. maar pakket was er na 2 dagen met de post.

goede service, goed behandeld

De oplader die ik ontving is prima. Erbij was ingesloten een stekker voor in de auto. Deze kan ik niet gebruiken omdat er nergens een ingang is waar mijn oplaadstekker in past. Dus is mijn oordeel dat zo'n stekkertje zonde is om aan mij te sturen. U zou voortaan kunnen kijken of zo'n auto stekker bij de oplader past? Of zit ik er naast en snap ik niet hoe het werkt?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim aanbod

Lange levertijd naar België

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik bestelde een oplader voor mijn mobiele telefoon op vrijdag rond het middaguur en kreeg die geleverd op maandag. Vandaar de 4 sterren. Had ik hem op zaterdag geleverd gekregen dan had ik 5 sterren gegeven.

Zorg dat de klant altijd de volgende dag geleverd krijgt. Ook al leveren jullie op tijd aan de bezorger. Indien de klant een dag extra moet wachten, verwijt hij dat niet bezorger, maar jullie. Ban elke onzekerheid in het bezorgingsproces uit.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie service

De lg g5 heeft een usb type-C oplader. Ik kreeg een gewone usb oplader.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede oplaadkabel, werkt perfect. Snelle levering en goede online administratie (mails en factuur).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Originele producten, geen ****

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na klacht over verkeerd geleverde artikel keurig behandeld en probleem snel en proffesioneel opgelost.

Duidelijke omschrijving van het artikel op de website vermelden zodat kans op bestellen van verkeerd artikel word vermeden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Bereidheid om te komen tot een werkende oplossing

Klantendienst antwoordt soms wat traag. Op defecte, geretourneerde goederen wordt niet snel gereageerd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

2 telefoonopladers besteld, deze zijn nooit geleverd. Of ik maar even 2 nieuwe wilde bestellen en als het pakketje ooit boven water zou komen zou ik worden gecrediteerd. 40 euro kwijt, zeer slechte service! Hier bestel ik nooit meer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede service

alles zeer goed

Ruysdaelbaan 3a 3a